пʼятниця, 04 квітня 2014 12:38

У Луцьку медики на нових "швидких" влаштували парад і перелякали півміста

У Луцьку медики на нових "швидких" влаштували парад і перелякали півміста
Фото: provolyn

Вчора, 3 квітня, близько 11-ї години вечора, Луцьком проїхало приблизно два десятка "швидких" із мигалками та сиренами. Подія поставила на вуха півміста.

Перелякані лучани зчинили паніку у соцмережах. Люди не знали, як реагувати, ширились версії навіть про теракт.

"Швидкій подарували 17 нових карет. Медики зраділи - ні словом сказати, ні пером описати. От і влаштували парад - посеред ночі поїхали колоною з включеними сигналками і мигалками два десятки "швидких", написав у Фейсбук луцький журналіст Мирослав Ватащук.

Він розповів Gazeta.ua, що колона "швидких" поставила на вуха і владу. Тривожні телефонні дзвінки практично підняли з ліжка мера Луцька Миколу Романюка та голову Волиньради Валентина Вітра.

Як повідомили у МОЗ, наразі продовжується масове постачання автомобілів екстреної медичної допомоги в регіони. Зокрема, до Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поїхали 24 машини. Серед них - 21 карета "швидкої" класу В (в яких можна здійснювати інтенсивну терапію в дорозі) та 3 авто класу А (лінійна терапія, тобто доставка до лікувального закладу хворого, який не потребує інтенсивної медичної допомоги в дорозі).

 

Зараз ви читаєте новину «У Луцьку медики на нових "швидких" влаштували парад і перелякали півміста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути