середа, 10 жовтня 2018 01:32

У квартиру координатора С14 кинули вибуховий пристрій, є поранений

Близько 1:00 10 жовтня у вікно квартири координатора організації С14 Сергія Мазура у Борисполі невідомі кинули вибуховий пристрій.

Батько активіста отримав поранення ніг і втратив багато крові, написав у Facebook народний депутат України Ігор Луценко.

"Близько години тому у квартиру мого помічника на громадських засадах Сергія Мазура Serj Mazur з організації Січ було кинуто вибуховий пристрій. Постраждав батько Сергія. В лікарні, втратив чимало крові, поранено ноги. Винесло скло вікна. Попередньо, граната або вибуховий пакет. Найбільш ймовірна версія - громадська активність Сергія. Зокрема, за його сприяння справі Крисіна було надано величезного резонансу. Крисін - один із керівників тітушок під час Майдану, причетний до загибелі журналіста Веремія 18 лютого. Вчора якраз спільними нашими зусиллями Крисін поїхав відбувати покарання у колонію", - написав Луценко.

  Постраждав батько активіста
Постраждав батько активіста

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це розборки бандитів" - в одеському "Автомайдані" зробили заяву по стрільбі в акивіста

Керівника тітушок Юрія Крисіна, засудженого за злочини часів Майдану 8 жовтня відправили з Лук'янівського СІЗО до виправної колонії в Донецькій області. Також Крисін є фігуратом у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія. Тітушки вбили його у центрі Києва в ніч проти 19 лютого 2014 за спробу сфотографувати їх.
Зараз ви читаєте новину «У квартиру координатора С14 кинули вибуховий пристрій, є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути