вівторок, 16 березня 2021 18:10

Таксист на ходу вистрибував з авто, бо його погрожували вбити

Таксист на ходу вистрибував з авто, бо його погрожували вбити
Чоловіку погрожували зброєю та вбивством Фото: pixabay.com

У Шостці Сумської області на 25-річного таксиста напали пасажири.

Вони погрожували йому зброєю та вбивством, тож чоловіку довелося на повному ходу вистрибувати з авто, пише Шостка.INFO. Відомо, що чоловік таксував на власній машині.

Інцидент стався в ніч проти 12 березня 2021 року. Чоловік опівночі отримав замовлення - забрати чоловіка з вул. Марата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конфлікт водіїв завершився масовою бійкою - долучилася і жінка

За словами потерпілого, пасажир виявився нетверезим, він сів на місце поруч із водієм і замовив маршрут у Садовий мікрорайон Шостки. Дорогою попросив підібрати товариша. Той сів ззаду.

Обидва пасажири дорогою поводилися неадекватно, вони чіплялися до водія через наявність маски - вимагали її зняти, гепали по панелях авто, тож Ярослав призупинився і показав їм палицю, яку возив з собою для самозахисту. Ті вгамувалися, і всі разом поїхали далі.

Із розмов пасажирів чоловік зрозумів, що вони їхали на розбірки з батьком одного з них. Він побачив, що в чоловіка поруч з кишені виднілася рукоятка пістолета. В якийсь момент пасажири передумали їхати на розбірки і наказали таксистові возити їх усю ніч вулицями міста.

Таксист відмовився і вийшов із машини. За словами чоловіка, один пасажир наставив на нього пістолет, інший вихопив його ж палицю. Вони почали погрожувати йому вбивством.

Таксист знову сів за кермо, але зрозумів, що все одно його можуть вбити, тож він розігнав авто, швидко дістав із замка запалювання ключ і вистрибнув.

Автомобіль проїхав кілька метрів і зупинився. Зловмисники кинулися наздоганяти таксиста, але йому вдалося втекти. Чоловік одразу викликав поліцію.

За словами Ярослава, він заочно знає нападників і їм обом близько 30 років. Батько нападника телефонував йому і просив забрати заяву, проте чоловік відмовився.

У поліції вже відкрили кримінальне провадження.

Ввечері 12 березня в Дарницькому районі Києва п'яний пасажир встромив таксисту ніж у груди. Подія сталася на вул. Привокзальній ввечері. 38-річному водієві вдалося зупинити машину й вийти.

Зараз ви читаєте новину «Таксист на ходу вистрибував з авто, бо його погрожували вбити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути