пʼятниця, 15 грудня 2023 17:25

Спецтема: Війна Росії проти України

"Це помилка, яка буде виправлена": Зеленський попередив чиновників

"Це помилка, яка буде виправлена": Зеленський попередив чиновників
Президент Володимир Зеленський провів засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, яке відбулось у Львові. Фото: скріншот

У п'ятницю, 15 грудня, президент Володимир Зеленський провів засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, яке відбулось у Львові.

Наголосив, що захист нашої держави - обов'язок кожної та кожного. Про це глава держави повідомив у Telegram.

"Хочу звернути увагу кожного й кожної зараз на те, що життя держави, життя будь-якої громади, життя кожної людини є одним і тим самим життям України - життям, яке ми маємо захищати і маємо захистити від агресії Росії", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів про нові пакети допомоги Україні

Зеленський нагадав, що якщо хтось на будь-якій посаді чи то в державі, чи то в органах місцевого самоврядування чомусь вважає, що війна "десь там", а він нібито може займатися чим завгодно іншим - скажімо так, пріоритетним питанням, - то це велика помилка, яку треба виправити, і вона буде виправлена.

Президент наголосив, що головне завдання - оборона нашої держави, тому захист нашої держави - обов'язок кожної та кожного.

"Якщо хтось не знає деталей, які в нас на фронті, що відбувається, і забув, із ким у нас, на жаль, таке сусідство, я хочу вам усім нагадати: оборона - номер один. Люди не забудуть, люди не пробачать, особливо ті люди, чиї діти поховані. Безумовно, всі ми це бачимо, кожен і кожна, в громаді нашої держави", - сказав Зеленський.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що зараз не час готуватися до виборів, а слід сконцентруватися на боротьбі проти окупантів.

У воєнний час, коли є безліч викликів, абсолютно безвідповідально вкидати в суспільство тематику виборів, сказав він.

Зеленський заявив, що очікує від усіх відповідних структур та органів влади конкретних відповідей щодо завдань, які об'єктивно є перед нашою державою зараз.

Зараз ви читаєте новину «"Це помилка, яка буде виправлена": Зеленський попередив чиновників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути