Ексклюзиви
четвер, 08 квітня 2021 16:57

"Роман" 8-річної українки з блогером: дівчинка порівняла себе з Бетховеном і Ван Гогом

"Роман" 8-річної українки з блогером: дівчинка порівняла себе з Бетховеном і Ван Гогом
На своїй сторінці в Instagram дівчинка написала, що багато по-справжньому талановитих, геніальних людей мали відхилення, відрізнялися від інших, тим самим викликаючи до себе негативне ставлення й оцінки Фото: instagram.com/milamaxanets

Блогерка 8-річна Мілана Маханець після хвилі хейту, яка хлинула після її нібито "роману" з 13-річним колегою Пашею Паєм, порівняла себе з геніями - Ван Гогом, Гофманом, Достоєвським, Пушкіним та іншими письменниками, музикантами й художниками.

В Instagram дівчинка написала, що багато по-справжньому талановитих, геніальних людей мали відхилення, відрізнялися від інших, тим самим викликаючи до себе негативне ставлення й оцінки.

"Чи варто заганяти цих людей в рамки стандартів, або вони потрібні світу такими, якими вони є?" - написала Мілана.

До списку геніїв "з відхиленнями" блогерка внесла одержимого бісом Ван Гога, Гофмана, що страждав манією переслідування і галюцинаціями, пише РБК-Україна. Врубеля і Хармса, що були клієнтами психлікарень, Достоєвського з його епілепсію, Мандельштама з неврозом і спробами суїциду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Роман" 8-річної українки з блогером: дівчина поскаржилась на соцслужби

"Серйозними розладами психіки страждали Шуман, Бетховен, Гаршин, Гоголь, Руссо, Ніцше, Чюрльоніс, Гендель. Анна Ахматова боялася відкритих просторів, а Маяковський інфекцій, він всюди носив з собою мильницю", - продовжила дівчинка список прізвищ, деякі з яких незнайомі навіть багатьом дорослим.

Але це ще не все: у перелік геніїв "з відхиленнями" увійшли Берліоз, Рафаель, Крамськой, Державін, Мопассан, Глінка, Скрябін і навіть Пушкін.

14 березня 2021-го користувачі соціальних мереж звернули увагу на неповнолітніх блогерів - Мілану з України та Павла з РФ. В їхніх акаунтах з'явилися фотографії та відео, на яких діти відверто позують, обіймаються та цілуються на камеру. Мережа вибухнула обуренням. Уповноважений президента з прав дитини Кулеба звернувся до кіберполіції з проханням розслідувати відверті публікації в соцмережах цих неповнолітніх.

Зараз ви читаєте новину «"Роман" 8-річної українки з блогером: дівчинка порівняла себе з Бетховеном і Ван Гогом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути