понеділок, 15 березня 2021 12:58

Мати не проти: 8-річна дівчинка завела стосунки з 13-річним блогером

У соцмережах вибухнув скандал через відверті пости про романтичні стосунки моделі 8-річної Мілани Маханець із блогером Павлом Паєм, 13 років.

Мати дівчинки каже, що в дітей дійсно кохання, і радить "недоброзичливцям" не втручатися. На фото дитина цілується з хлопцем і позує у відвертому одязі.

Відомо, що на День закоханих діти орендували окрему квартиру. Мати 8-річної Мілани це не турбує: вона підтримує Instagram-кар'єру доньки.

"Контент для педофілів часто роблять самі батьки з дітьми. Хтось робить хардкор для закритих сайтів, а хтось відкрито для Instagram тощо. Це зрежисований батьками публічний "роман" 8-річної дівчинки з Києва та 13-річного хлопчика. Дівчинка має мільйони підписників у різних соцмережах. Мільйони дітей хочуть також стати об'єктами збудження для педофілів і заробляти на цьому гроші", - написала юрист Ганна Маляр у Facebook.

Автор: instagram.com/pasha_pai/
  Мати дівчинки каже, що у дітей дійсно кохання і радить "недоброзичливцям" не втручатися
Мати дівчинки каже, що у дітей дійсно кохання і радить "недоброзичливцям" не втручатися
Автор: instagram.com/pasha_pai/
  У соцмережах люди пишуть, що  на ситуацію негайно має відреагувати поліція та спеціальні служби
У соцмережах люди пишуть, що на ситуацію негайно має відреагувати поліція та спеціальні служби

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчителька займалася сексом із учнем, який на 20 років молодший

За її словами, це посягання на нормальний статевий розвиток дітей, які на це дивляться і які це зображують.

"По-друге, ті, хто на цьому заробляє, просто зрозумійте, що ви це все сієте туди, де самі живете. Вам не вдасться уникнути цих плодів. Тому ви й ваші діти будуть жити, вчитися, створювати сім'ю в тому середовищі, в якому ви ось так смітите своїм "педофільним мистецтвом", - каже Маляр.

Відомо, що у Мілани 482 тис. підписників в Instagram, у Паші - майже 32 тис. Популярними діти стали завдяки соцмережі Like: там у дівчинки майже 6 млн фоловерів, у хлопця - пів мільйона. Мілана - модель. Дівчинка знімається для брендів дитячого одягу.

Користувачів мережі обурили стосунки дітей. Люди пишуть, що дитинство має бути дитинством і на ситуацію негайно має відреагувати поліція та спеціальні служби. Деякі пишуть, що таких батьків треба позбавляти прав.

В одній школі в Калинівському районі на Вінничині 30-річна вчителька біології закрутила роман із старшокласником. Коханців "на гарячому" зловив 50-річний чоловік вчительки, який є директором школи. З'ясувалося, що стосунки почалися ще торік під час першого локдауну.

Зараз ви читаєте новину «Мати не проти: 8-річна дівчинка завела стосунки з 13-річним блогером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути