Ексклюзиви
четвер, 28 січня 2021 17:44

Вчителька займалася сексом із учнем, який на 20 років молодший

Вчителька займалася сексом із учнем, який на 20 років молодший
Вчителька Кендіс Барбер / Vagner Vidal

Учительку у Великій Британії, звинувачену в сексі з 15-річним учнем, визнали винною в примусі чи намовлянні дитини до сексу.

Одружену 35-річну Кендіс Барбер з Вендоверу, матір 3 дітей, судили вдруге після того, як 1-й суд не зміг винести їй вирок. Про це пише ВВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За розбещення неповнолітнього вчительку засудили умовно

У вересні її засудили за відправку учневі фото топлес в соцмережі Snapchat 2018-го. Барбер підійшла до учня, ім'я якого не називають, на спортивній події, взяла його телефон і додала себе в друзі в Snapchat, що хлопець вважав дивним. Обвинувач Річард Мілн сказав, що повідомлення спочатку були нормальними, але приблизно за тиждень почалися сексуальні.

Він сказав, що Барбер підібрала хлопчину на своєму авто в жовтні 2018-го, поїхала в приватну зону, де вони займалися сексом "по-собачому" в полі. Вона відправляла хлопцю відео, на якому задовольняє себе секс-іграшками. Також займалася з ним оральним сексом.

Чутки поширилися по школі. Хлопчина спочатку брехав завучу, що не має стосунків із вчителькою. Потім Барбер сказала хлопцю, що може бути вагітна його дитиною, тож він має мовчати. Вона погрожувала, що потягне його з собою на дно, якщо учень розкриє їх стосунки.

Учителька, в якої діти шкільного віку, наказувала, щоб учень заперечував їх відносини, і видалив усі повідомлення. Згідно із законом, 15-річний не міг дати згоду на статевий акт.

Суд незабаром розгляне, чи відпускати підсудну під заставу, чи помістити під варту до винесення вироку 15 лютого.

Тим часом у вересні 2020-го в Польщі в учительки був роман із неповнолітнім, на 20 років молодшим, учнем. Учительці англійської було на той час 34 роки. Її учню – 14. Вона з учнем мала статеві відносини протягом певного часу і навіть пробувала зустрітися під час слідства.

Зараз ви читаєте новину «Вчителька займалася сексом із учнем, який на 20 років молодший». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути