пʼятниця, 04 вересня 2020 17:41

Учителька спала з неповнолітнім учнем, молодшим на 20 років

Учителька спала з неповнолітнім учнем, молодшим на 20 років
Спільне фото вчительки та учня / TVP

У Польщі, в невеликій місцевості Кузє в Підляському воєводстві на північному заході країни, в учительки був роман із неповнолітнім, на 20 років молодшим, учнем.

Учительці англійської 34 роки. Її учню – 14 років. Вона з учнем мала статеві відносини протягом певного часу і навіть пробувала зустрітися під час слідства, яке триває досі. Про це пише сайт телеканалу TVP.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 35-річну вчительку судять за секс з учнем

Батьки хлопця раділи, що син активно займається англійською, а вчителька навіть підвозить додому. Для них історія стала несподіванкою.

У жінки троє дітей. Попри інцидент її наразі не звільнили зі школи. Перебуває під тимчасовим арештом. Спочатку залишили на волі, проте намагалася зв'язатися з учнем, тож суд вирішив її ізолювати.

"Обвинуваченій закидають багаторазові сексуальні зв'язки з неповнолітнім, якому не виповнилося 15 років, усупереч волі батьків", - йдеться в повідомлені прокуратури.

Згідно з кримінальним кодексом Польщі, секс із неповнолітньою особою до 15 років карається ув'язненням від 2 до 12 років.

Зараз ви читаєте новину «Учителька спала з неповнолітнім учнем, молодшим на 20 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути