середа, 02 вересня 2020 11:41

35-річну вчительку судять за секс з учнем

35-річну вчительку судять за секс з учнем
Кендіс Барбер / The Daily Mail

У Великій Британії судять вчительку. Начебто займалася сексом із учнем, відсилала свої фото топлес, і казала, що завагітніла від нього. Жінка все заперечує й каже, що її акаунт зламали та поширили фото серед учнів школи.

Одружену вчительку Кендіс Барбер, 35 років, звинувачують в тому, що 2 роки тому займалася сексом із 15-річним учнем. Вона спілкувалася з ним через месенджер Snapchat. Про це пише британська The Daily Mail.

"Під час змагань в англійському Бакінгемширі вона попросила в хлопця телефон і додала себе в друзі у месенджері Snapchat. Розповідала, що приймає душ чи ванну. Пропонувала зустрітися. Після одного навчального дня на своєму авто підібрала й запропонувала усамітнитися. Після чого в них був секс у машині", - сказав обвинувач Річард Мільне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Науковці назвали ідеальну тривалість сексу

Після того висилала йому свої фото топлес і в них був секс ще кілька разів. Фото розійшлися по школі разом із чутками про роман, доки на них не звернула увагу дирекція.

"Хлопець не хвалився тим, що сталося, не фантазував. Нервував і переживав через чутки. На 16-й день народження вона запропонувала зняти готель і влаштувати спеціальну гостину, але він делікатно відмовився", - сказав Мільне.

Учень розповідає, що спілкувався з вчителькою в месенджері ще кілька місяців після дня народження, доки фото топлес не побачила дирекція школи. У розмові з класним керівником хлопець спочатку заперечив секс із вчителькою.

"Я брехав, бо вона казала мені, що, можливо, вагітна нашою дитиною. Я запанікував. Брехав усім, крім друзів. Вона сказала мені, якщо буду стукачем, потягне мене з собою на дно. Я запитав, чи хоче звинуватити мене в зґвалтуванні? Вона відповіла - щось таке", - розповів хлопець.

Барбару арештували. Вона каже, що учень все вигадав, месенджер зламали, а про її вагітність було відомо всім. Перед цим вони з чоловіком втратили дитину й переживали поганий період у житті.

"Стосунки у мене з чоловіком були натягнуті. Хлопчик звернув на мене увагу, і я втратила уважність і почала з ним спілкуватися. Нічого більше не було", - сказала Барбара.

Англійські закони передбачають кримінальну відповідальність за секс між вчителем і учнем до 18 років, навіть якщо все було за згодою.

Зараз ви читаєте новину «35-річну вчительку судять за секс з учнем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути