пʼятниця, 07 серпня 2020 09:41

Науковці назвали ідеальну тривалість сексу

Науковці назвали ідеальну тривалість сексу
Занадто висока сексуальна активність може призвести до неприємних наслідків. Фото: Pixabay

Від 7 до 13 хвилин повинен тривати ідеальний статевий акт, згідно з дослідженнями вчених з університету у штаті Пенсільванія у США.

Науковці вважають, що надмірне захоплення сексом може призвести до залежності від самозадоволення в разі, якщо людина втратить інтимне життя з партнером, пише Рамблер.

За їхніми словами, короткий статевий акт триває одну-дві хвилини, нормальний секс – від трьох до семи хвилин, а ідеальний – від 7 до 13 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як говорити з чоловіком про покращення сексу

Водночас занадто висока сексуальна активність може призвести до неприємних наслідків. Якщо секс триває понад 30 хвилин, то в партнерів можуть виникнути проблеми зі здоров'ям і психікою.

Відзначимо, що позитивно впливає на здоров'я отримання оргазму, а не тривалість сексу, адже він перезапускає нервову систему, виробляє велику кількість гормонів, які знижують стрес, заспокоюють і розслаблюють тіло.

Насправді для карколомного сексу не обов'язково, щоб усе було ідеально підготовлено. Швидкий секс у дусі "я хочу тебе прямо зараз" може бути навіть збудливішим, ніж довгі заняття коханням у ліжку. Він прекрасний своєю спонтанністю, яка хвилює і паморочить голову, а цього часто не вистачає партнерам у тривалих стосунках.

Зараз ви читаєте новину «Науковці назвали ідеальну тривалість сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути