середа, 05 серпня 2020 23:46

Як говорити з чоловіком про покращення сексу

Як говорити з чоловіком про покращення сексу
Є кілька варіантів, як поговорити про покращення сексу. Фото: pixabay

Найменші натяки на якісь недоліки в ліжку можуть ображати чоловіків.

Як жінкам слід починати розмову про секс зі своїми партнерами, порадила психологиня і сексологиня Наталя Єжова, передає Единственная.

"Розмова про свої бажання - це не претензія. Слова - це інструмент, за допомогою якого ми доносимо цю думку. Їх неправильне використання веде до сварок. Але в той же момент, якщо мовчати, то невдоволення буде тільки накопичуватися", - пояснює експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили найнебезпечнішу секс-позу, яка дуже популярна

За її словами, є кілька варіантів розвитку подій: можна продовжувати мовчати і злитися, можна почати шукати партнерів, з якими тобі буде комфортно на стороні, але найбільш правильним рішенням буде поговорити.

"Я ділюся своїми бажаннями, але ти можеш погодитися, а можеш і відмовити. Посіяти зерно бажання, а не претензію", - наводить як приклад варіанти розмови Наталя Єжова.

Вона радить уявити в деталях, який хочеться секс. Картинка повинна збуджувати тебе саму. Можна написати на аркуші паперу сценарій. Важливо, щоб він був розгорнутий. Проговорити цей сценарій треба перед дзеркалом з почуттям, бажанням, збудженням, інтонацією. Тоді можна розказати партнеру про свої бажання після статевого акту. Він може виконати їх не відразу, тому його треба обійняти і розказати, що хочеться у сексі. Партнера треба заразити своїм бажанням.

Жінки часто не ініціюють секс, тому що вважають це марною справою. Адже він не приносить їм задоволення. Жінки розцінюють інтим як обов'язок чи подяку за подарунки або гроші, які їм дають чоловіки.

Зараз ви читаєте новину «Як говорити з чоловіком про покращення сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути