пʼятниця, 15 вересня 2023 06:40

Акторка поєднувала роботу на дитячому телешоу та секс із кількома чоловіками на камеру
15

Моана Поцці
Фото: pinterest
Моана Поцці приховувала свою участь у порнофільмах
Моана Поцці обожнювала зніматися у фільмах дорослого жанру
Італійці не вважають Поцці вульгарною
Моана Поцці мала гострі виступи на телебаченні

15 вересня 1994 року у французькому місті Ліон померла світова порнозірка Моана Поцці. Згідно з офіційними даними, у неї був рак печінки. Проте багато таблоїдів вважають, що Моана померла від СНІДу. Акторці було 33 роки.

Яка вона?

У 1970-х народилася італійська акторка, яка поєднувала роботу на дитячому телешоу та секс із кількома чоловіками на камеру - Моана Поцці.

Автор: pinterest
  Моана Поцці приховувала свою участь у порнофільмах
Моана Поцці приховувала свою участь у порнофільмах

Її сім'я була традиційною католицькою: батько - науковець-ядерник, мати - домогосподарка. У 18 років Моана відчула необхідність відірватися від родини. Почала позувати оголеною для фотографів і художників, а потім зніматися в еротичних фільмах, пише Радіо Свобода

Автор: pinterest
  Досі не можуть розгадати загадку смерті Поцці
Досі не можуть розгадати загадку смерті Поцці

Перший фільм для дорослих за участю Поцці називався "Valentina, ragazza in calore". Моана грала дівчину, яка "не може сказати ні".

Паралельно Поцці була вкрай популярною ведучою дитячої передачі "Tap Dance Club" на італійському телебаченні. Вона не могла відкрито говорити про свою участь у порнографічних фільмах, тому для зйомок вибрала псевдонім Linda Heveret. Але вельми швидко місцеві жителі упізнали в Лінді Моану і неймовірно обурилися. Вони влаштовували пікети біля будівлі каналу і писали протестні листи з проханням прибрати дівчину з телебачення, передає disgustingmen. Батьки Моани відмовилися фінансово допомагати молодій дочці і відхрестилися від усіх родинних зв'язків. Однак за рік вони все ж стали морально підтримувати її, але так і не прийняли вибір Моани.

Поцці до кінця відстоювала свою правду: вона не знімалася ні в яких фільмах для дорослих і що це - "просто схожа акторка". Зірка підтвердила свою участь в еротичних картинах лише в автобіографії, яку написала за три роки до смерті - "Філософія Моани". Але навіть там вона говорила про те, що роль у фільмі звичного жанру "Джинджер і Фред" у Федеріко Фелліні подобалася їй менше, ніж зйомки у фільмах для дорослих

У "Філософії Моани" акторка виставила оцінки "постільним досягненням" своїх численних коханців, серед яких легко упізнавався майбутній прем'єр-міністр Італії Беттіно Краксі на прізвисько "кабанюка" (який отримав найвищу оцінку 7½ із 10), комічні актори Беппе Ґрілло, Енріко Монтесано і Ренато Поццетто, а також філософ Лучано Де Крешенціо.

Автор: pinterest
  Порнокторка Поцці викрила в автобіографії усіх своїх коханців
Порнокторка Поцці викрила в автобіографії усіх своїх коханців

Книга була заборонена цензурою і знищена, а збережені екземпляри стали бібліографічною рідкістю. На знак протесту в 1991 році Моана разом із колегою по ремеслу Чіччоліною заснувала "Партію любові" (вони виступали за відмову від атомної енергії, легалізацію борделів, заборону смертної кари, повні сексуальні свободи і дозвіл на довгострокові побачення в тюрмах. - Gazeta.ua), проте зазнала особистої невдачі на виборах - в Парламент пройшла Чіччоліна.

Автор: pinterest
  Моана Поцці мала гострі виступи на телебаченні
Моана Поцці мала гострі виступи на телебаченні

Проте, участь у виборчій кампанії допомогла домогтися Моані нечуваної популярності, різко збільшивши її гонорари. Порнозірка придбала собі особняк у Римі за € 1 млн - нечувані гроші на ті часи.

Перетворення з акторки жанру для дорослих на знаменитість, яку визнали інтелектуали

Подвійний агент шоу-бізнесу Моана продовжувала зніматися в рекламних роликах і давати інтерв'ю на італійському телебаченні. Місцева публіка закохалася в неї "за те, що вона зовсім не була вульгарною". Молода дівчина з пишними формами, білим волоссям і "харизмою Мерилін Монро", не соромилася публічно говорити про політику і непросте життя в Італії кінця XX століття.

На телебаченні Поцці міркувала про свободу жіночої сексуальності і відкрито критикувала мафію, а ночами танцювала в кабаре. Так Моана Поцці з акторки жанру для дорослих перетворилася на знаменитість, визнану інтелектуалами

Крім цього, "розумна і сексуальна" Поцці створила власну індустрію: поширювала порнофільми, завідувала сексуальною телефонною лінією, продюсувала картини і шукала молоді таланти.

Загадка смерті

Італійські і світові газети вийшли з новиною про смерть Моани Поцці на перших шпальтах, а фанати акторки не вірили, що це правда. Короткі замітки не містили серйозних подробиць: журналістам сказали, що у Моани була остання стадія раку печінки. Вона дізналася про хворобу в середині 1993-го і разом із чоловіком Антоніо Ді Чіеско (офіційних доказів існування їхнього шлюбу також немає. - Gazeta.ua) поїхала до Індії, де і померла. За цією версією, майно, будинок та інші накопичення акторка передала італійським центрам із дослідження раку.

Однак, ні журналісти, ні родичі Моани не бачили свідоцтва про смерть, місця поховання і навіть тіла Поцці. Чоловік акторки заявив, що вона попросила його про кремацію відразу після смерті. Родичі плуталися у свідченнях, а в лікарні Ліона відмовлялися підтверджувати факт, що акторка страждала на рак або її тіло відправили до них після смерті

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Культового Джима Моррісона "офіційно" поховали в закритій труні

Щороку, починаючи з 1994-го, знайомі і колеги порноакторки давали різні свідчення. Італійська прокуратура завела кримінальну справу про зникнення її тіла і встановлення причин смерті, але його закрили в 1996 році.

Автор: pinterest
  Моану Поцці порівнюють із Мерілін Монро
Моану Поцці порівнюють із Мерілін Монро

У 2007 році журналістам вдалося дізнатися деталі смерті Поцці: інтерв'ю дали родичі порноакторки. Після того, як її Антоніо Ді Чіеско спіймали на протилежних свідченнях, він зізнався, що допоміг Моані померти, коли вона лежала на лікарняному ліжку. Вона попросила його про це, після чого Чіеско запустив трохи повітря в крапельницю. Як тоді написав журналіст Брунетто Фантоцці, добре знайомий з Поцці: "Дуже дивно, що про факт смерті акторки повідомили через 48 годин після кремації, щоб у поліції і суду не було шансів ідентифікувати тіло".

Автор: pinterest
  Моана Поцці займалася сексом одразу із кількома чоловіками на камеру
Моана Поцці займалася сексом одразу із кількома чоловіками на камеру

Досі не припиняються чутки про те, що порнозірка вирішила спалити мости, порвати з минулим, інсценувавши смерть, раптову і загадкову.

У 2006 році вийшла книга Симона Поцці (раніше вважався молодшим братом Моани. - Gazeta.ua), який написав про те, що він насправді її син. Його бабуся підтвердила цю інформацію, і разом з ним розкрила внутрішні стосунки Поцці з іншими членами сім'ї.

2010-го року журналістка і хороша подруга Моани Ноа Бонетті також випустила книгу, в якій розповіла, що акторка не могла мати дітей, тому вона не вірить зізнанням її брата.

Крім того Бонетті розповіла, що знає, де похована Моана.

"У Генуї є могила, де вона похована. Очевидно, що при нинішньому поширенні сатанізму на надгробку не можна вигравіювати ім'я Моани - в цьому випадку щоночі там відбувалося б щось неймовірне, все, що завгодно. Я знаю, де ця могила".

Автор: pinterest
  Гаряча Моана Поцці
Гаряча Моана Поцці

У 2013 році про Моану згадали в Голлівуді, коли вийшов ще один документальний фільм "Таємниця". Його автори, спираючись на розслідування журналістів і нові дані, заявили, що Моана померла від отруєння радіацією. У фільмі стверджується, що порноакторка співпрацювала з КДБ і займалася політичною дестабілізацією в 80-х роках. Коли коефіцієнт корисності Моани знизився, Поцці, яка виступала за екологічно чисте позбавлення від радіоактивних відходів, отруїли полонієм.

Зараз ви читаєте новину «Акторка поєднувала роботу на дитячому телешоу та секс із кількома чоловіками на камеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути