субота, 27 квітня 2019 16:54

П'яна компанія напала на центр для бездомних

П'яна компанія напала на центр для бездомних
Фото: zt.20minut.ua

В Житомирі в ніч проти 27 квітня група п'яних чоловіків напала на міський центр обліку бездомних. Четверо нетверезих чоловіків вчинили грабіж у центрі та поводилися неадекватно.

"Сьогодні вночі на наш заклад для бездомних осіб напала група людей в алкогольному сп'янінні. Застосувавши фізичну силу, вони зламали двері і почали бити клієнтів закладу. За те, що черговий викликав поліцію, вони у нього відібрали телефон", - написав на сторінці в Facebook директор благодійної організації "Міський центр обліку бездомних осіб" Владислав Паламарчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замінували аеропорт: поліцейські оголосили евакуацію

Поліція проводить всі необхідні заходи, спрямовані на з'ясування подробиць цієї події та визначається її правова кваліфікація.

В Лугинському районі Житомирської області близько 4:30 години дві вантажівки зіткнулися на трасі Київ - Ковель - Ягодин. Один із водії заснув за кермом.

Водій автомобіля MAN з напівпричепом, 22-річний житель Волині, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Там зіткнувся з вантажівкою Scanіа, яка рухалася в напрямку Києва.

Зараз ви читаєте новину «П'яна компанія напала на центр для бездомних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути