понеділок, 19 лютого 2018 12:17

"Пробачити я не готова" - потерпіла у харківській аварії дала перше інтерв'ю

"Пробачити я не готова" - потерпіла у харківській аварії дала перше інтерв'ю
Оксана Євтєєва (на фото в центрі) після масштабної ДТП у Харкові у жовтні торік досі заново вчиться ходити. У аварії втратила чоловіка (ліворуч) та молодшу сестру (праворуч) Фото - kp.ua

Через помилку медиків із лікарні швидкої допомоги найважча потерпіла в резонансному ДТП у Харкові Оксана Євтєєва досі заново вчиться ходити. В неї не помітили закритий перелом коліна. На ноги поставили найкращі ортопеди.

Лише цього тижня її виписали додому. Відновлення триватиме ще півроку, йшлося в ТСН.

Торік жовтнева аварія забрала одразу двох найближчих людей — чоловіка та молодшу сестру. Їх поховали без неї. Відео з вуличних камер, на якому вони ще втрьох підходять до переходу, Оксана подивилася в лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківська ДТП: потерпілі повідомили про нові позови

"Коли знесла нас машина, я бачила. Я не знаю, як вдалося вижити мені. Я досі думаю, що могла зробити, щоб цього не сталося. Я розумію, що я невинна. Але мені здається, що я могла щось зробити: могла не йти на це перехрестя, ми могли попити кави в якомусь іншому місці. Зайцева їхала заради розваги, вона перевищувала швидкість. А Дронов - дуже часто роблять так водії, коли їдуть на жовтий. Я хочу, щоб ці люди отримали максимальне покарання. Пробачити я не готова і не думаю, що буду готова через час. Це не те, що варто прощати, щоб і іншим не кортіло", - каже жінка.

Сьогодні, 19 лютого, почнеться гучний процес, який, як прогнозують адвокати, буде швидким. У травні наймовірніше оголосять вирок. Геннадію Дронову та Олені Зайцевій загрожує до 10 років в'язниці.

Аварія сталася 18 жовтня 2017 року близько 20:40 у Харкові на перехресті вул. Сумської та вул. Мечникова. Автомобіль Lexus RX під керуванням 20-річної Олени Зайцевої, рухаючись на заборонний сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg . Унаслідок зіткнення Lexus вилетів на тротуар і наїхав на 11 пішоходів, 5 з яких загинули на місці. Ще одна потерпіла померла від отриманих травм у лікарні через тиждень.

Зараз ви читаєте новину «"Пробачити я не готова" - потерпіла у харківській аварії дала перше інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути