вівторок, 13 листопада 2018 09:48

"Перемога, друзі!" - повідомили результати додаткової експертизи у справі Зайцевої-Дронова

У справі про смертельну аварію на вулиці Сумській у Харкові провели додаткову експертизу. Про її результати повідомив адвокат Сергій Перепелиц, який захищає Геннадія Дронова.

"Такий неякісний і, відверто кажучи, брехливий висновок експертизи не став несподіванкою. А лише підтверджує, що об'єктивне встановлення обставин ДТП і справедливий судовий розгляд у цій справі, мабуть, нікому не потрібний. Ось воно, правосуддя у всій своїй красі! Перемога, друзі!", - написав Перепелиця в Facebook.

Усі спроби експертів Харківського науково-дослідного інституту судової експертизи ім. М.С. Бокаріуса ухилитися від проведення справді повноцінного і комплексного дослідження всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди є успішними, за словами адвоката.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я прокинулася там, де немає його" - потерпіла у ДТП із Зайцевою опублікувала зворушливий пост

"Мало того, що при призначенні цієї, з дозволу кажучи "додаткової експертизи" судом, із невідомих причин було задоволено лише 2 питання з 25, які заявлялися нами. Так ще і явно "незалежними" експертами у зазначеному висновку не дається конкретних і обґрунтованих відповідей на жодне з поставлених питань. А на 29 сторінках тексту тільки і роблять, що щось складають", - йдеться в дописі.

Ляп експертизи зрозумілий навіть не фахівцеві в даному питанні.

"Інакше як пояснити те, що на схемі вони спочатку зображують Volkswagen Touareg, який нібито перетнув межу перехрестя кузовом автомобіля на 90 см (при загальній довжині автомобіля 476, 6 см), а потім ці ж експерти на розкадруванні відеозапису ДТП проводять цю ж умовну лінію перехрестя перед фарами Volkswagen Touareg", - додав Перепелиця.

Автор: facebook.com
 
  У справі про смертельну аварію на вул. Сумській у Харкові провели додаткову експертизу. Її результати повідомив адвокат  Сергій Перепелиця, який захищає Геннадія Дронова.   Назвав їх брехливими
У справі про смертельну аварію на вул. Сумській у Харкові провели додаткову експертизу. Її результати повідомив адвокат Сергій Перепелиця, який захищає Геннадія Дронова. Назвав їх брехливими

Київський райсуд Харкова призначив додаткову комплексну судову автотехнічну експертизу на засіданні 24 жовтня. Таким було клопотання захисника водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова Сергія Перепелиці. У ньому адвокат перерахував 25 питань. Суд поставив експертам 3 із них. Відтак клопотання задовольнив частково.

Зараз ви читаєте новину «"Перемога, друзі!" - повідомили результати додаткової експертизи у справі Зайцевої-Дронова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути