середа, 07 листопада 2018 16:09

Справа Зайцевої-Дронова: є результати додаткової експертизи

Справа Зайцевої-Дронова: є результати додаткової експертизи
7 листопада у Київському райсуді Харкова проходить чергове засідання у справі масштабної аварії на вул. Сумській. На засіданні присутні обоє обвинувачених - водій Lexus Олена Зайцева та Volkswagen Touareg Геннадій Дронов. Фото - nakipelo.ua

Сьогодні, 7 листопада, у Київському райсуді Харкова відбувається чергове засідання у справі масштабної аварії на вулиці Сумській.

На засіданні присутні 2 обвинувачених - водій Lexus Олена Зайцева та Volkswagen Touareg Геннадій Дронов.

Під час слухання планували озвучити результати додаткової експертизи. Вона має вказати, де повинен був зупинитися автомобіль обвинуваченого Геннадія Дронова та яким світлофором він повинен був керуватися. Результати експертизи передали в суд 1 листопада.

Що саме з'ясували експерти, суд не озвучив. Захисник Дронова Сергій Перепелиця попросив про перерву. Клопотання задовольнили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, чи може Зайцева залишатися в СІЗО

До перерви розглядалося інше клопотання - про продовження запобіжних заходів обвинуваченим. Адвокати Дронова та Олени Зайцевої просили для своїх підзахисних цілодобові домашні арешти. Сторона звинувачення наполягає на утриманні під вартою.

Захисник Зайцевої Євген Мельниченко також передав суду документи, що Зайцевій потрібна допомога лікарів, яких немає в слідчому ізоляторі.

Київський райсуд призначив додаткову комплексну судову автотехнічну експертизу на засіданні 24 жовтня. Таким було клопотання захисника водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова Сергія Перепелиці. У ньому адвокат перерахував 25 питань. Суд поставив експертам 3 з них. Відтак клопотання задовольнив частково.

Зараз ви читаєте новину «Справа Зайцевої-Дронова: є результати додаткової експертизи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути