пʼятниця, 25 листопада 2011 13:56

П'яна 22-річна харків'янка зарізала власного батька

П'яна 22-річна харків'янка зарізала власного батька

На Харківщині до лікарні у тяжкому стані з проникаючим ножовим пораненням було доставлено 53-річного чоловіка, де під час проведення операції він помер.

Як розповіли в МВС України в Харківській області, до будинку, звідки привезли чоловіка, виїхали працівники міліції і вже протягом години відновили картину скоєного злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині знайшли тіло убитої і згвалтованої літньої жінки

Встановлено, що даний злочин скоїла донька покійного. Вона пояснила, що тієї ночі на кухні, де вони разом розпивали алкоголь, між нею і батьком стався конфлікт. Вона ножем ударила батька в живіт. Обидва перебували у стані сильного алкогольного сп'яніння. Коли дівчина прийшла до тями і побачила кров, то влаштувала істерику, але потім все-таки викликала швидку допомогу. Про те, що травма виявилася смертельною, вона дізналася вже від працівників міліції.

Наразі 22-річна підозрювана взята під варту та утримується в ізоляторі тимчасового тримання. Дівчині загрожує позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «П'яна 22-річна харків'янка зарізала власного батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути