понеділок, 05 серпня 2013 12:49

Охоронець виправної колонії розстріляв колегу з автомата Калашникова

Охоронець виправної колонії розстріляв колегу з автомата Калашникова
У виправній колонії на Рівненщині сталася НП. Фото: viche.lutsk.ua

У селі Дворовичі Рівненської області поховають 37-річного Руслана, який працював охоронцем у Городищенській виправній колонії №96, де сидять "довічники". Чоловік загинув після чергування на посту у ніч проти минулої суботи 3 серпня. З'ясувалося, що його смертельно поранив у живіт колега - випустив у нього чергу з автомата.

Надзвичайна подія сталася уночі. Старший прапорщик Руслан та 25-річний старший сержант Андрій перебували у вартовому приміщенні колонії, що розташована в селі Городище Рівненського району. За попередньою версією, обидва були тверезі.

"Близько 1.20 уночі ми отримали телефонний дзвінок від невідомого чоловіка. Він і повідомив про стрілянину у колонії об 00.50. Пораненого охоронця негайно госпіталізували до хірургічного відділення обласної клінічної лікарні, - розповідає керівник прес-служби обласного управління МВС Тамара Лисенко. - Лікарі діагностували у нього наскрізне вогнепальне поранення черевної порожнини й прооперували. Та все одно, врятувати йому життя не вдалося - у неділю 4 серпня його стан різко погіршився і о 14.30 він помер".

Слідчі кажуть, що у прапорщика стріляв Андрій з АК-47. Андрія уже затримали. Він - мешканець села Малинівка Гощанського району. Через що між двома чоловіками виник конфлікт – наразі з'ясовують.

Зараз ви читаєте новину «Охоронець виправної колонії розстріляв колегу з автомата Калашникова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути