пʼятниця, 04 лютого 2011 16:49

Уночі в центрі Одеси невідомі забетонували нічний клуб

Учора вранці, 3 лютого, в Одесі на вулиці Грецькій залили цементом вхід в нічний клуб, який розташований у підвалі житлового будинку під номером 25, повідомила Комсомольська правда в Україні.

"Я виходила вранці винести сміття, і звернула увагу, що звичних дверей не видно. У мене в цей клуб любить племінник ходити. Спочатку подумала, що прикрили "лавочку", але коли пізніше приїхали господарі, яких охопив шок, зрозуміла - тут не все чисто", - повідомила свідок.

За словами очевидців, у ніч на четвер приблизно о четвертій годині ранку до будівлі під'їхала бетономішалка, з якої цементна суміш і вилилася на сходи, що ведуть до входу в клуб. Поки вміст не застиг, викликали бригаду робітників, які за допомогою лопат взялися прокладати вхід до дверей. За попередньою інформацією, під двері вилили 15 кубометрів цементу.

Журналісти видання з'ясували, що останні кілька місяців між керівництвом клубу і одним із сусідів триває "війна". Чоловік скаржився, що музика, яка лунає з клубу, йому не дає ночами спати".

Причому, переговори ні до чого не привели. А згодом почалися війни: сусід викидав своє будівельне сміття під двері клубу, а власники закладу в помсту направляли колонки в стелю, щоб звук дійшов до опонента.

Нагадаємо, у ніч на 4 лютого колишній працівник бару "Акація", розташованого на вулиці Академіка Глушка в Одесі, обстріляв заклад з мисливської рушниці.

Зараз ви читаєте новину «Уночі в центрі Одеси невідомі забетонували нічний клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути