пʼятниця, 21 січня 2011 18:11

В Одесі згорів військовий гуртожиток: 3 загиблих (ФОТО)

Серйозна пожежа з людськими жертвами стався сьогодні вранці на території військової частини А2171 (43-й окремий полк зв'язку повітряного командування "Південь"), що біля Іванівського мосту. Горів одноповерховий гуртожиток для безквартирних офіцерських сімей.

Очевидці трагедії розповіли, що дерев'яна збірно-щитова будівля спалахнулі між 5.30 і 6 годиною ранку. Протягом години вона вигоріла буквально дотла, і зараз місце події являє собою одне суцільне згарище, пише Сегодня.

"Зайнявся відразу весь будинок, немов він з паперу. Почав рватися шифер. Ми грішним ділом навіть подумали, що війна", - поділилася одна з місцевих мешканок.

Джерело в облМНС повідомило, що розглядається 2 версії події: за однією, пожежа спалахнула через коротке замикання, за іншою, через несправний електрочайник.

Станом на 15.00 пожежники зуміли виявити серед уламків будинку 3 тіла - двох жінок і чоловіка середніх років. Крім того, у важкому стані госпіталізована 32-річна військовослужбовець і 17-річна дочка одного з офіцерів. Пошуки загиблих тривають. Всього в гуртожитку проживало 17 сімей (52 особи). Поки їх розмістили в санаторіях міста. А педагоги навколишніх шкіл організували для погорільців збір речей першої необхідності.

Військові вже створили комісію для розслідування обставин НП. До неї увійшли представники командування в/ч та співробітники військової служби правопорядку. Крім того, на місці працює лабораторія МНС.

Як повідомлялося, 11 січня у Києві згорів покинутий гуртожиток. Серед завалів пожежники виявили труп літнього чоловіка без певного місця проживання, якого вбила стіна, що впала. Його подругу, жінку років 50-ти, вдалося врятувати.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі згорів військовий гуртожиток: 3 загиблих (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути