Ексклюзиви
пʼятниця, 04 лютого 2011 14:48

В Одесі колишній працівник обстріляв бар

У ніч на 4 лютого колишній працівник бару "Акація", розташованого на вулиці Академіка Глушка в Одесі, обстріляв заклад з мисливської рушниці.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Одеській області, до чергової частини Таїровського відділення міліції міста Одеси надійшло повідомлення з приймального відділення однієї з міських клінічних лікарень про те, що до них за медичною допомогою звернувся 19-річний одесит. Обстеживши потерпілого, лікарі поставили діагноз - дробове вогнепальне поранення правої гомілки.

Співробітники міліції встановили, що дану травму молодий отримав від невідомого близько 4:30 ранку, перебуваючи в барі "Акація" по вулиці Академіка Глушка.

Пізніше по гарячих слідах правоохоронці затримали колишнього працівника бару, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні даного правопорушення.

Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, з хуліганських спонукань з мисливської рушниці вистрілив у вікно бару. Це підтверджується свідченнями очевидців.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Нагадаємо, 2 лютого працівники міліції затримали двох охоронців, які брали участь у стрілянині біля будинку №3 по вулиця Ярославів Вал у Києві.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі колишній працівник обстріляв бар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути