вівторок, 03 листопада 2015 18:17

На Івано-Франківщині жінка травмувала дитину пляшкою з-під вина

На Івано-Франківщині жінка травмувала дитину пляшкою з-під вина
kafedam.pp.ua

У місті Коломия на Івано-Франківщині місцева Анна Кардинал травмувала сусідського хлопчика - 6-річного Максима Григорака. Влучила в нього порожнього пляшкою з-під вина. У дитини забій лівої руки та ребер.

"На балконі спостерігала за дітьми. Вони гуляли на вулиці. Раптом чую — Максимко кричить. Сусідка сказала, що бачила як в нього влучила пляшка. Вирахували, що це з п'ятого поверху. Там біля вікна крутилася п'яна компанія, курили. Коли все сталося, швиденько поховалися. Хотіла поговорити з хазяйкою квартири, та двері ніхто не відчинив. Міліцію теж не пустили. Правоохоронці сказали написати скаргу", - розповіла мама хлопчика Наталія Григорак.

Хлопчик навчається у першому класі.

"Максимко сильно злякався. Дорогою до лікарні плакав та трусився. Пляшка влучила йому в лівий бік. На руці, ребрах великі садна, сильні забої. Добре, минулося без переломів, - каже жінка. - Після пережитого став погано спати, зробився плаксивий. За те, що травмувала мою дитину, жінка навіть не вибачилася. На неї й сусіди сильно нарікають. Кажуть, постійно влаштовує дома гулянки, водить шумні компанії".

Зараз ви читаєте новину «На Івано-Франківщині жінка травмувала дитину пляшкою з-під вина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути