неділя, 13 травня 2007 12:22

Міс Південна Америка задушила чоловіка

Королева краси Гайани і діюча Міс Південна Америка звинувачена у вбивстві власного чоловіка. 44-річний процвітаючий бізнесмен був знайдений задушеним в їхній подружній спальні.

32-річна Керолен Лінч, будучи королевою краси Гайани, в жовтні минулого року виграла титул Міс Південна Америка. Її чоловік, Фарук Разак, власник найбільшого валютного бізнесу в Гайані, був знайдений мертвим у минулий понеділок в спальні їхнього спільного з Лінч будинку. Королева краси заявила поліції, що знайшла тіло чоловіка після того, як повернулася додому, відвізши дочку в школу. Лінч подумала, що у чоловіка трапився напад.

Проте експертиза показала, що Разак був задушений. Крім того, на його шиї були виявлені подряпини - видно, від жіночих нігтів. В той же час ознак злому в будинку поліцейські не виявили. У цю п"ятницю Лінч з"явилася перед судом, де їй було пред"явлено офіційне звинувачення у вбивстві чоловіка. Вона заявила, що не визнає себе винним, пояснивши, що у неї просто не вистачило б сили, щоб задушити чоловіка.

Правда, за даними джерел AP в поліції, в причетності до вбивства підозрюється ще одна людина, яка найближчим часом буде арештована. Інші подробиці цієї справи не розкриваються, повідомляє Gazeta.ru, з посиланням на Associated Press.

Зараз ви читаєте новину «Міс Південна Америка задушила чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути