пʼятниця, 18 травня 2018 18:10

Джип зі зброєю затримали силовики

Джип зі зброєю затримали силовики
У центрі Харкова на вулиці Отакара Яроша СБУ затримала автомобіль Land Cruiser із озброєним "кримінальним авторитетом". Фото - NewsRoom

У центрі Харкова на вулиці Отакара Яроша СБУ затримала автомобіль Land Cruiser із озброєним "кримінальним авторитетом". Про це повідомляє NewsRoom.

На асфальті біля зупиненого джипа лежала зброя: імовірно, гвинтівка М16, дробовик і пістолет Макарова, а також патрони і автомобільні номери червоного кольору (транзитні. - ГПУ).

За непідтвердженими даними джерел у правоохоронних органах, чоловік, який перебував в автомобілі, належить до кримінального світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній голова обласного ДАІ отримав сім років за хабарництво

Водночас силовики, які перебуваюли навколо авто, не коментують інформацію. Окрім правоохоронців на місце події прибула "група підтримки" затриманого.

26-річного злодія в законі на прізвисько "Професор" затримали в Україні вдруге за півроку. Уродженець Грузії, який постійно живе у Туреччині, був коронований 2013 року в одній із південних країн. У вересні минулого року його примусово видворили за межі України із забороною в'їзду на 3 роки. В аеропорту він радісно посміхався оперативникам, які його супроводжували. Незаконно повернувся у столицю під іншим прізвищем. Найбільше уваги планував "приділити" автомобільним крадіям.

Зараз ви читаєте новину «Джип зі зброєю затримали силовики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути