вівторок, 20 березня 2018 14:46

"Професора" вдруге за півроку видворили з України
3

Київська поліція вдруге за півроку затримала «Професора»
Фото: kyiv.npu.gov.ua
Київська поліція вдруге за півроку затримала «Професора»
Київська поліція вдруге за півроку затримала «Професора»

26-річного злодія в законі на прізвисько "Професор" затримали в Україні вдруге за півроку. Уродженець Грузії, який постійно живе у Туреччині, був коронований 2013 року в одній із південних країн.

У вересні минулого року його примусово видворили за межі України із забороною в'їзду на 3 роки. В аеропорту він радісно посміхався оперативникам, які його супроводжували. Наприкінці місяця зловмисник незаконно повернувся у столицю під іншим прізвищем. Найбільше уваги планував "приділити" автомобільним крадіям. Про це повідомили у столичній поліції.

"Оперативним шляхом ми встановили, що під час перебування на території України "злодій у законі" організовував так звані "сходки" для перерозподілу сфер впливу у кримінальному світі. При цьому "Професора" найбільше цікавили групи крадіїв автомобілів та особи, які займалися крадіжками з транспортних засобів на території Києва та Кропивницького. Також він приділяв увагу залученню до незаконної діяльності молоді", - повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Злодіїв у законі важко затримати" - Князєв

Правоохоронці вдруге супроводили "Професора" до літака, яким він попрямував до Стамбула. Вирішується питання щодо заборони його в'їзду на територію України строком на 3 роки.

У Києві на просп. Глушкова правоохоронці затримали "злодія у законі" на прізвисько Гега Озургетський. За оперативною інформацією, громадянин Грузії мав намір керувати в Україні організованими злочинними угрупуваннями та перерозподілити із кримінальними авторитетами сфери впливу.

Зараз ви читаєте новину «"Професора" вдруге за півроку видворили з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути