пʼятниця, 30 вересня 2011 21:30

Двох хасидів депортували з України через нетверезий стан

Двох хасидів депортували з України через нетверезий стан

Двох хасидів депортовано з України за порушення законодавства.

Про це повідомив у п'ятницю, 30 вересня, старший інспектор відділу у справах громадянства, імміграції і реєстрації фізичних осіб УМВС у Черкаській області Володимир Уманець.

За його словами, громадяни Ізраїлю були затримані за керування автомобілем у нетверезому стані без документів, а при огляді документів чинили опір.

Наразі вирішується питання про депортацію ще чотирьох паломників, що порушили законодавство України.

Заступник начальника УДАІ УМВС у Черкаській області Ігор Лагода пояснив, що на стаціонарному посту ДАІ був зупинений автомобіль під керуванням громадянина Ізраїлю. При огляді було встановлено, що вміст алкоголю у крові перевищує допустиму норму в 5 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівці" "захищали" Умань від хасидів

На іншому стаціонарному посту ДАІ був зупинений автомобіль з номерними знаками іноземної держави, ним також керував громадянин Ізраїлю. При перевірці документів було встановлено, що даний громадянин керував автомобілем без реєстраційних документів і водійських прав.

На цих водіїв були складені адміністративні протоколи, які були передані для ухвалення рішення до Уманського міського суду по місцю скоєння правопорушення. Відповідними органами було прийнято рішення про депортацію.

Нагадаємо, 450 міліціонерів охороняють правопорядок в Умані під час перебування в цьому місті рекордної кількості паломників з Ізраїлю.

Зараз ви читаєте новину «Двох хасидів депортували з України через нетверезий стан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути