середа, 07 вересня 2011 10:42

В Умані судять хасида, який покусав міліціонера

В Умані судять хасида, який покусав міліціонера

6 вересня в місті Умань на Черкащині відбулося судове засідання, на якому розглядали справу Рахмаміма Алькобі, громадянина Ізраїлю, якого два роки тому депортували за непокору міліції.

Дві уманчанки звинувачують його у нанесенні тілесних ушкоджень у серпні минулого року. Алькобі з'явився на суд, але пояснювати журналістам, як потрапив в Україну, коли був депортований, його представники відмовилися.

У вересні 2009 року Рахмамім Алькобі вкусив працівника міліції за палець, коли по вулиці Пушкіна зносили незаконно встановлені кіоски. Один з кіосків належав йому, і коли його почали зносити, він напав на правоохоронця.

Розгляд справи Уманський міськрайонний суд переніс на 5 жовтня, оскільки Алькобі прийшов без дипломованого перекладача, а одна зі свідків у справі не з'явилася. Суддя заборонив журналістам знімати на відео чи фотографувати під час судового засідання, незважаючи на те, що засідання було відкритим.

Зараз ви читаєте новину «В Умані судять хасида, який покусав міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути