середа, 28 березня 2018 09:28

Двоє рецидивістів закатували жінку

Двоє рецидивістів закатували жінку
У селі Ставище Брусилівського району на Житомирщині двоє рецидивістів закатували 92-річну жінку. Фото - ТСН

У селі Ставище Брусилівського району на Житомирщині двоє рецидивістів, які лише нещодавно вийшли на волю, закатували 92-річну жінку. Вони хотіли, аби та віддала їм гроші, відкладені на чорний день.

Тіло загиблої знайшла сусідка Майя Лейченко, яку попросив навідатися до матері стурбований син 92-річної жінки. Чоловік не міг до неї додзвонитися. Коли сусідка зайшла до хати, то побачила безлад, перевернуті меблі та купу одягу біля ліжка. Вона викликала поліцію, йшлося в ТСН.

Правоохоронці, які прибули на місце, виявили на тілі пенсіонерки численні сліди катувань.

"Кастетом, видно, підборіддя розбили – чотири дірки. Потім зв'язали руки, рота закрили їй і били", - розповіла племінниця загиблої Людмила Костенко.

Вона каже, що з хати зникли 7 тис. грн, зібрані на чорний день, а також мобільний телефон. Сусіди пригадали двох незнайомців на вулиці, один із котрих був одягнений у камуфляжну куртку з написом "Охорона". Цих двох чоловіків зняли й камери спостереження, встановлені у селі. За цими кадрами, а також свідченнями водіїв маршруток, поліцейським вдалося вийти на слід зловмисників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зв'язали та кинули на підлогу: літніх людей закатували у власному будинку

"Вийшли на трасу Київ-Чоп і поїхали на Київ. У Києві одягнулися, на залізничний вокзал – і поїхали на Конотоп", - розповів начальник Брусилівського відділу поліції ГУ НП у Житомирській області Сергій Цівончук.

Підозрюваних затримали у готелі разом з вкраденими у пенсіонерки речами. Чоловікам 30 і 43 роки, обидва родом з Полтавщини, неодноразово судимі і лише кілька місяців тому вийшли на волю. У вбивстві вони зізналися, тепер обом загрожує до 15 років позбавлення волі.

У селі Жерденівка Гайсинського району Вінниччини знайшли мертвим 78-річного Василя Лівіцького. Чоловіка закатували грабіжники, самі перевернули все у будинку у пошуках грошей та втекли.

Зараз ви читаєте новину «Двоє рецидивістів закатували жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути