неділя, 19 вересня 2021 12:44

10-річну дівчинку та її семирічного брата знайшли мертвими у старій скрині

10-річну дівчинку та її семирічного брата знайшли мертвими у старій скрині
Родина перебуває на обліку в соцслужбах. Фото: pixabay.com

У Волновасі 10-річну дівчинку й семирічного хлопчика знайшли мертвими вдома у старій скрині.

Батьки залишили брата з сестрою самих удома, повідомляє ГУ НП у Донецькій області. Повернувшись з роботи, вони не знайшли неповнолітніх.

"18 вересня о 18:30 до поліції звернулася 41-річна мешканка с. Микільське Волноваського району, яка заявила про зникнення двох її дітей. На розшук орієнтовали кінологічну службу, автопатрулі, а також наряди на блокпостах, залізничних та автовокзалах", - йдеться у повідомленні.

Під час огляду будинку дітей знайшли у старій скрині без ознак життя. Наразі на місці події працює криміналістична служба, що встановлює обставини події. Поліція розглядає всі версії щодо загибелі брата та сестри. Попередня правова кваліфікація - умисне вбивство.

Родина перебуває на обліку в соцслужбах. Правоохоронці неодноразово проводили бесіди з батьками щодо недопущення зловживання алкогольними напоями та належного виконання батьківських обов'язків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивця розстріляв сім'ю. Врятувалася тільки дівчинка, яка прикинулася мертвою

У Великій Британії 18-річна жінка покинула свою дворічну дочку одну в квартирі на шість днів. Сама вирушила святкувати день народження. Дитина померла від голоду. Повернувшись додому, горе-мати зателефонувала у "швидку" і сказала, що її дочка не дихає. Медики констатували смерть дитини. Причиною виявилися голод і грип, а також зневоднення та висип від підгузків.

Зараз ви читаєте новину «10-річну дівчинку та її семирічного брата знайшли мертвими у старій скрині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути