вівторок, 07 лютого 2012 09:57

"Зі збільшеними грудьми у вас будуть чоловіки, гроші та щастя"

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

Пристрій, що нібито збільшує розмір жіночих грудей, закуповують у Китаї по 1 євро. В Україні продають по 4,4 тис. грн.

— Реклама йде по телевізору. Показують також пояси для схуднення, прилади для збільшення грудей, покращення чоловічої потенції. Ціну часто не вказують. Хочете купити — дзвоніть просто зараз на номер у рекламі. Бо якщо сказати в лоб, ніхто не купить не знати що за такі гроші, — розповідає донеччанка 28-річна Любов Федорова.

Вона приймає замовлення телефоном.

— У нас є офіси в Києві, Донецьку і Запоріжжі. Під офіс можуть орендувати навіть квартиру. У кожному працюють по 30-40 людей. Оператор записує імена, телефони і передає "спеціалістові". На одного консультанта припадають три-чотири клієнти на день. Хоча б одного треба розкрутити на замовлення. Це називається психоатака. Давимо на те, що проблему треба вирішувати. Якщо клієнт не ведеться, робимо знижку. Зазвичай називаємо суму, на тисячу гривень меншу від попередньої.

Зарплата телефонних консультантів залежить від виторгу. Отримують 6-11% суми проданого. Менеджери — 3-4%. Решта йде власнику компанії.

— Я півроку сиділа без роботи. Знайшла місце в цій компанії за газетним оголошенням. На співбесіді сказали, що вік і освіта не мають значення. Головне — вміння переконувати. У перший день попитала в дівчат, чи вийде заробляти хоча б 1,5 тисячі на місяць. Вони сміялися. Кажуть, стільки або й більше заробляють за тиждень. Получку платять щотижня, — розповідає 19-річна Любов із Запоріжжя. Прізвища не каже, бо боїться переслідувань ошуканих клієнтів. — 20-річна начальниця дала мені "говорилку" — брошуру із заготовленими питаннями та відповідями. Ми повинні вияснити матеріальне становище клієнта. Спершу питаємо, як до нього звертатися, скільки років, у чому проблема. Клієнти одразу питають про ціну прибору для збільшення грудей. Відповідаємо, що прилад має 35 модифікацій. Коштують по-різному. Треба підбирати індивідуально, бо це серйозне медичне обладнання. Щоб отримати бажаний результат, важливо правильно підібрати. Насправді прилад — один єдиний. Ми випитуємо деталі, щоб розговорити. Треба знайти слабке місце. Для чого жінці треба збільшити груди? Щоб вийти заміж. Або щоб чоловік не задивлявся на інших. Розмова триває не менш як 45 хвилин. За цей час треба втертися в довіру.

Першою клієнткою Любові була Оксана, жінка віком за 30 років:

— У мене перший розмір грудей, а я хочу третій. Скільки такий прилад коштуватиме?

Любов Павлова випитує вік, зріст, вагу, скільки пологів було і коли, як давно Оксана годувала груддю. Чи мала мастит, пухлини. Хоче лише збільшити груди чи ще й підтягнути.

— Якщо у вас так усе серйозно, скажіть куди під'їхати на обстеження, — питає Оксана.

— Приїхати до нас неможливо. Консультація йде лише по телефону. Прилади на складі. Вас туди ніхто не пустить, — пояснює консультантка.

За півгодини перестає випитувати Оксану. Починає розказувати вигадані історії про дива в житті жінок, які придбали прилад:

— Одна клієнтка хотіла, щоб її Вася не гуляв. Жила бідно, у "хрущовці". Як збільшила груди, кинула його. Навіть вийшла заміж за багатого бізнесмена. Зараз їздить на "ягуарі" в Беверлі Хіллз.

Урешті називає повну ціну. Оксана починає прощатися. Каже, що в неї таких грошей немає, бо вона — шкільна вчителька. Тоді Любов передає трубку начальниці. Та переконує Оксану, що ціна зовсім невелика.

— Зі збільшеними грудьми у вас будуть чоловіки, гроші та щастя, запевняє. Тоді робить хід конем: обіцяє знижку. Просить побути на лінії. За хвилину знов бере трубку. Каже, що Оксані пощастило. Цей прилад вона може отримати на тисячу гривень дешевше. Але умовляти доводиться ще хвилин 10. "Уявіть, як ви будете виглядати на пляжі. Улітку зможете ходити без ліфчика. Накупите собі кофтинок із декольте, які ви зараз не носите", вішає начальниця. Оксана мовчить кілька секунд і погоджується. Знов беру трубку я. Записую адресу, попереджаю, щоб приготувала на завтра готівку. Кур'єр привезе покупку додому. Гроші треба віддати йому в руки.

— Клієнти часто просять про кредит, поділити оплату на кілька платежів. Кредитів немає. Бо воно" не допомагає. Людина просто відмовиться платити далі. Незадоволених переключають на так званий відділ контролю. Там їм розповідають, що прибор підібрали неправильно. Пропонують узяти на заміну інший. Щоправда, за нього треба доплатити ще 1,5 тисячі. Далі все залежить від фантазії та вміння переконувати. Іноді доводиться вламувати тижнями всією командою. Ви купуєте другий прилад, потім третій. Ціна щоразу зростає. Було, ми вторговували на одному клієнті й 30 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «"Зі збільшеними грудьми у вас будуть чоловіки, гроші та щастя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути