четвер, 01 липня 2021 06:51

Суд із газовиками затягнеться на місяці

— Останнім часом працівники комунальних структур почали зловживати своїми повноваженнями. Повідомлення про борги — це наслідок, — говорить полтавський адвокат 37-річний Володимир Бибик.

Щодо випадку з Ольгою Бартніцькою: вона не була присутня, коли знімали лічильник. Дали щось підписати — погодилася. Людині складно розібратися. Але треба цікавитися, бути на всіх процедурах. Читати, що підписуєте. Обов'язково брати участь у комісіях, пояснювати ситуацію письмово. Фотографуйте всі моменти. На перший погляд це дрібниці, але від них багато чого залежить. Адже для суду потрібні письмові докази. Якщо у споживача немає нічого, крім слів, він не доведе правоту. Варто надати висновки експертизи, акти перевірки, розпломбування, заключення комісії. Якщо людина не згодна з висновками газовиків, треба самостійно замовити перевірку лічильника.

Споживачеві складно виграти суд. Це затягнеться на рік-півтора. Розгляд першою інстанцією триватиме щонайменше три-чотири місяці. Приходить опалювальний сезон, а в будинку немає газу.

Зараз ви читаєте новину «Суд із газовиками затягнеться на місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути