Ексклюзиви
вівторок, 15 травня 2018 05:50

Скільки цього року витратите на відпустку?

Тетяна Романенко, 48 років, Черкаси:

— Плануємо з чоловіком поїхати в Трускавець. Наша сваха там двічі на рік буває, задоволена. Останні п'ять років їздили в Східницю на Львівщині. Винаймали однокімнатну квартиру. Беруть 100 гривень за людину. Торік за 14 днів заплатили 2800. На харчування і подарунки витратили ще 4 тисячі. Плюс — більше тисячі на дорогу. Однак відпочинок із перших днів був зіпсований. У помешканні брудно, у шафах пилюка. Довелося самим прибирати. У селищі два дні не було газу. Господарі дали лише електрочайник. Ні мікро­хвильовки, ні плити. Добре, що взяли з собою кип'ятильник. Ним варили суп. Місця біля джерел — у жахливому стані. Поряд повно приватних санаторіїв, але ціни там захмарні. За добу беруть по тисячі гривень.

Світлана Хмельник, 33 роки, Полтава:

— Тиждень тому з чоловіком справили весілля. Відпустка збігається з медовим місяцем. Поїдемо в Туреччину. На путівку відкладали два місяці, коштує тисячу доларів. Будемо жити в п'ятизірковому готелі. Ні я, ні чоловік раніше за кордоном не були. Торік і мріяти про таке не могли. Коханий без роботи сидів. А півроку тому влаштувався в іноземну компанію, розробляє сайти. Отримує близько 2 тисяч доларів на місяць. Тепер багато чого можемо собі дозволити. На відпочинок купила три купальники.

Світлана Гончарук, 22 роки, Львів:

— Будемо відпочивати економно. Поїдемо на термальні води в Закарпаття. Плануємо витратити не більше 5 тисяч гривень. Торік із чоловіком купили путівку в Туреччину за тисячу доларів на 10 днів. Пробували всі екстремальні розваги, екскурсії.

Олександр Прилуцький, 31 рік, Черкаси:

— У кінці червня в кума день народження. Компанією їдемо на море святкувати. Беремо 8 тисяч гривень на двох із дівчиною. Минулого року їздили через турагентство в Залізний Порт на Херсонщині. Заплатили 5 тисяч. Жили в нормальних номерах. А от харчування не сподобалося. Вибору не було, ціни високі. Яєчня зі шматочком ковбаси коштувала 35 гривень. Витратили за тиждень відпочинку 10 тисяч гривень. За такі гроші могли б поїхати в Єгипет на "все включено".

Зараз ви читаєте новину «Скільки цього року витратите на відпустку?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути