Ексклюзиви
понеділок, 22 вересня 2008 18:45

Половину доходів росіяни витрачають на харчі

Автор: дані: Держкомстат України
 

Найбільші зарплати — у киян, порахували в Держкомстаті. У липні 2008-го вони отримали в середньому 3,3 тис. грн на місяць. Доходи на Вінниччині, Черкащині та Чернігівщині зростають найістотніше: на третину з початку року. Середня зарплата українців у липні становила 1,9 тис. грн. Вона на 1,5 тис. менша за середню по Росії. Там отримують в середньому по 17,8 тис. руб.

— Ну то й що? Папірців більше в гаманці, зате й ціни вищі за ваші, — розповідає Валентина Царьова, 38 років, жителька російського міста Нижньовартовськ. У вересні вона з донькою приїхала відпочивати до міста Євпаторія, Крим. — М"ясо базарне вдвічі дорожче. Сиру свого нема. Везуть імпортний, у тому числі український. Він теж дорожчий. За овочі і фрукти теж платимо удвічі більше. А яйця — це взагалі отпад! Коштують 200 рублів за десяток. Це 40 гривень на ваші гроші. А в Криму, бачу, фасовані в лотки по 6–8 гривень. Ото хіба що на одяг ціни однакові.

Удома більше половини доходу Царьови витрачають на продукти.

Зараз ви читаєте новину «Половину доходів росіяни витрачають на харчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути