Ексклюзиви
середа, 19 червня 2019 00:35

Переспівує відомі пісні

П'ятірка популярних українських каналів на "Ютюбі", що набирають мільйони переглядів.

Слівкі Шоу

Власник блогу 32-річний Юрій Шевченко з міста Стебник Львівської області. У відео розповідає про експерименти: як погладити одяг без праски, що буде, якщо засунути петарду в сейф, як з одного апельсина зробити 2 л соку тощо.

Джек Белозьоров

Засновник 27-річний Євген Белозьоров — актор і музикант із Харкова. Переспівує відомі пісні, пародіює зірок. За першу рекламу заробив $100. Завдяки каналу на "Ютюбі" Белозьоров утримує сім'ю, допомагає батькам і фінансує власну студію звукозапису.

Янгоу

Засновник — 21-річний Ян Гордієнко з Краматорська на Донеччині. Розповідає про своє життя. Має брата 8-річного Тихона, з яким теж знімає ролики. У середньому за місяць заробляє $2–5 тис.

Креосан

Науково-популярний канал. Веде 33-річний Олександр Крюков із Луганська. Разом із друзями розвінчує популярні міфи. До того як стати блогером, Олександр 10 років ремонтував телевізори.

Перший кулінарний Україна

Канал належить львівському подружжю Світлані Пістун та Андрієві Мастикашу. Готують прості страви домашньої кухні: деруни, куліш та інші.

Зараз ви читаєте новину «Переспівує відомі пісні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути