четвер, 17 липня 2008 18:01

Одяг та взуття влітку розпродають за півціни

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Киянка Оксана купує босоніжки в бутику ”Степ-бай-степ”, що в торговельному центрі під майданом Незалежності. На розпродажу пара коштує 296 гривень. Повна вартість — понад 700
Киянка Оксана купує босоніжки в бутику ”Степ-бай-степ”, що в торговельному центрі під майданом Незалежності. На розпродажу пара коштує 296 гривень. Повна вартість — понад 700

Перед відпусткою киянка Юлія Яворська, 18 років, вирушила в підземний торговельний центр "Глобус", що під майданом Незалежності в Києві.

— Хочу купити на море якусь спідницю чи шорти, — каже Яворська. — Ще роздивляюсь майки-топи. Найперше завдання — купити купальник, бо торішній уже не модний.

Дівчина знає, що в липні фірмові крамниці влаштовують розпродаж:

— Тиждень тому були знижки від 30 відсотків, а сьогодні на деяких вітринах можна бачити й цифру "70". Я ходжу в "Глобус", бо тут великий вибір.

Купальник дівчина обрала в бутику "Сеш". Каже, навіть зі знижками дешевше як за 200 грн не знайти.

23-річна Олена з Черкас вступає до магістратури в столичний ВНЗ. Гуляючи Хрещатиком, зайшла в кілька магазинів.

— Удома одягаюся на центральному базарі. Там штани чи спідниці продають по 150–200 гривень. А тут є "фірма", майже задарма, — каже. — У магазині "Терранова" я взяла блузку за 39 гривень. Штани — трохи дорожче.

Ірина Ящук, 36 років, приїхала на медобстеження з Новограда-Волинського Житомирської обл. По дорозі в підземному торговельному комплексі "Метроград" під Бессарабською пл. купила сукню за 180 грн.

— Вона дуже файно на мені лежить, — розповідає жінка. — А як побачила, що ціну скинули з майже 300 гривень, не стрималася. Я завжди беру про всяк гроші, бо в нашому райцентрі якісних речей геть мало.

Від продавщиці Ірина дізналася, що розпродаж одягу та взуття влаштовують у середині кожного кварталу. Їй порадили приїхати в жовтні. Тоді будуть знижки на осінні светри, блузи та костюми.

Зараз ви читаєте новину «Одяг та взуття влітку розпродають за півціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути