четвер, 17 травня 2007 19:07

Кредит на одруження дадуть під три відсотки

Нову програму "Персональний кредитний пакет" запроваджує "Надра Банк". За нею гроші на навчання, весілля, народження дитини, ремонт або відпустку позичать під мінімальні відсотки.

— Позитивні емоції напередодні важливої сімейної події можуть розвіятися через нестачу грошей, — розповідає президент "Надра Банку" Ігор Гіленко, 41 рік. — Просити гроші в родичів часом принизливо. Були випадки, коли батьки навмисно відмовлялиcя давати дітям гроші на весілля. Мовляв, нехай звикають до самостійного життя ще напередодні одруження. А в банку людина відчуває себе шанованим клієнтом. Працююча молодь може собі дозволити кредит. Тим більше, що видаємо його під два-три відсотки.

Для оформлення подієвого кредиту достатньо мати паспорт, ідентифікаційний код та довідку про зарплату. Якщо клієнт не хоче розповідати, на що потрібні гроші, в банку запропонують кредит "Готовність N1".

— Наприклад, комусь потрібні гроші на медичні потреби, — говорить віце-президент банку Оксана Кірієнко, 33 роки. — Якщо кредит беруть на навчання, клієнтові даруємо кейс із нашим логотипом.

Оформити кредит у "Надра Банку" обіцяють за 15 хв. Новим клієнтам його видадуть на суму до 30 тис. грн. Постійні можуть розраховувати й на 50 тис.

Зараз ви читаєте новину «Кредит на одруження дадуть під три відсотки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути