Ексклюзиви
пʼятниця, 26 жовтня 2007 17:33

Футбольне свято від "Укргазбанку"

  Переможці акції ”Будь у команді” на стадіоні у Глазго
Переможці акції ”Будь у команді” на стадіоні у Глазго

До видатної події у футбольному світі найбільше шотландське місто Глазго готувалося довго. Матч Шотландія — Україна відбірного раунду на Євро-2008 передбачав великий наплив як місцевих, так і закордонних уболівальників. До числа гостей приєднався вінницький приватний підприємець Андрій Битиряков.


До події такого масштабу зазвичай готуються заздалегідь і дуже відповідально — купують квитки, відкривають візи, резервують житло тощо. Скільки ви витратили часу на організацію довгоочікуваної поїздки на футбольний матч до Глазго?

— Про цю поїздку я мріяв більш ніж 4 роки. Усе почалося 2003 року, коли звернувся до Вінницького філіалу "Укргазбанку" для обслуговування власної невеликої компанії. Я зареєстрований як суб"єкт підприємницької діяльності, тому потрібно вести різноманітні розрахунки. Загалом співпраця з цим банком мене влаштовувала. Тут дружнє ставлення до клієнта. Операціоністи завжди порадять, як зробити краще, привітно посміхнуться. Дуже приємно. Тому вирішив узяти кредит на автомобіль, згодом — відкрити депозитний рахунок. Тоді банк проводив акцію "Формула швидких грошей". Призом була поїздка на Гран-прі "Формули-1" до Стамбула. На жаль, жетон, який мені видали як учасникові акції, не виграв. Та я не розчарувався. Нещодавно під час переоформлення свого депозиту знов отримав жетон. Він виявився призовим, щоправда, зовсім в іншій акції та з іншим виграшем. Назва акції "Будь у команді", а приз — поїздка на відбірний раунд Євро-2008, на матч Шотландія — Україна. Виграшеві я зрадів більше, ніж будь-якому іншому, тому що я затятий фанат футболу.

Виграшеві я зрадів більше, ніж будь-якому іншому, тому що я затятий фанат футболу


А як же сам шотландський футбол, його атмосфера?

— Я вже давно мріяв побувати за кордоном на футбольному матчі саме через атмосферу цього дійства. Мені завжди було дуже цікаво відвідати всесвітньо відомі футбольні стадіони, відчути, як уболівальники поводяться під час матчу. Хотілося перейнятись атмосферою. Завдяки "Укргазбанку" моя мрія здійснилася! Пам"ятаю, як зрадів звістці про те, що виграв одну з небагатьох подорожей до Шотландії. Адже я ніколи ще не мав можливості поїхати за кордон.


Які враження залишилися після поїздки до Шотландії?

— Найпрекрасніші. По-перше, незважаючи на те що матч проходив у Глазго, наша група жила у столиці Шотландії Единбурзі, у чудовому готелі "Express Holiday". По-друге, організація поїздки була на дуже високому рівні. Ми добре відпочили: не турбувалися про те, що нам потрібно харчуватися, не хвилювалися про трансфер із аеропорту, не переймалися жодними побутовими клопотами. Програма поїздки була дуже насиченою. Переможцям акції влаштували чудову екскурсію Единбургом і Глазго. Ми навіть побували на славетному озері Лохнес.

Російськомовний гід ознайомив нас не лише з історією Шотландії, але й із сучасним устроєм країни, родинних традицій та побуту. Загалом мені дуже сподобалось. Що ми знаємо про цю країну — спідниці та волинки? А виявляється, це величезна країна зі славетною історією. Словом, я надзвичайно вдячний співробітникам "Укргазбанку", які організували цю подорож для нас.

Зараз ви читаєте новину «Футбольне свято від "Укргазбанку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути