Ексклюзиви
вівторок, 24 січня 2012 07:45

774 тисячі доларів Костянтин Конаков заробив через інтернет

774 тисячі доларів Костянтин Конаков заробив через інтернет

Заощадження $50 тис. 33-річний Костянтин Конаков уклав у цінні папери сім років тому. Тепер має на рахунку в австрійському банку $824 тис. Проводить семінари у Біржовому університеті в Києві для тих, хто бажає заробляти на цінних паперах.

— Акції відомих виробників авто, побутової техніки та харчів продають на біржах. Торги відбуваються через інтернет. Цінними паперами може торгувати будь-хто, сидячи удома за комп'ютером. Достатньо установити програму "Ексчейнджер". У ній можна побачити, що й де продається. Також треба відкрити рахунок у банку, краще іноземному. Із нього ви зможете оплачувати покупки або ж отримувати гроші з продажу, — розповідає слухачам семінару Костянтин Конаков. — Якісь акції можна купити по 50 доларів, інші — по 100. 1995-го я придбав за 1 цент кілька акцій російської авіакомпанії "Аерофлот". Через шість років продав по 66 доларів кожну.

— Усі зміни у світі позначаються на ціні. Наприклад, під час торішнього землетрусу в Японії акції "Тойоти", "Мазди" та "Кенона" подешевшали на третину. У такі моменти їх можна було купити за низькою ціною. Із початком кризи в США акції комп'ютерної компанії "Епл" продавали по 84 долари. Тепер ідуть по 420. Звісно, ризик є. Тому слід вкладати в акції різних компаній різних галузей. Під час великих військових конфліктів, стихійного лиха найвигідніше вкладати у харчову галузь та фармацевтику. Акції "МакДональдза" я купував по 50 доларів. І вже через рік продав удвічі дорожче. Їсти людям хочеться завжди. Лікуватися також потрібно. Тому це надійні вкладення.

Вартість акцій може впасти, а потім знову зрости через зміну керівництва, реорганізацію та продаж компаній.

— 2006 року на яхті втопився директор компанії "Мішлен", виробника автошин. Одразу пішли чутки про перепрофілювання. Акції подешевшали на третину. Та коли обрали нового президента, він заявив про незмінність діяльності "Мішлен". Вартість акцій повернулася до попереднього рівня. Досвідчені торговці за цей час скупили цінні папери цієї компанії й за кілька місяців продали на третину дорожче.

Щодня Костянтин витрачає на торгівлю цінними паперами по 15 хв. увечері та вранці.

— Стежу за ринком. На торги треба виходити в робочий час бірж у США та Європі. Бо у нічний час нічого не змінюється. До і після новорічних свят також немає чого робити. Ціни місяцями не змінюються.

В Україні працюють багато біржових посередників. Костянтин торгує акціями сам. Переконаний, що добрих фахівців обмаль.

— У нас переважна більшість брокерів — шахраї без ліцензії або ж люди без досвіду на ринку. Багато букмекерів удають із себе брокерів. Отримують доступ до вашого рахунку. А перепродують ваші акції своїм партнерам вам у збиток.

Зараз ви читаєте новину «774 тисячі доларів Костянтин Конаков заробив через інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути