Ексклюзиви
четвер, 22 квітня 2010 04:43

600 гривень коштує виступ професіональної стриптизерки

Автор: фото з сайта www.fotki.yandex.ru
  У столичному стриптиз-клубі ”Носорог” у пасхальний вечір виступали десять стриптизерок. Відвідувачі запихають чайові у трусики. За приватний танець в окремому кабінеті беруть від 500 гривень
У столичному стриптиз-клубі ”Носорог” у пасхальний вечір виступали десять стриптизерок. Відвідувачі запихають чайові у трусики. За приватний танець в окремому кабінеті беруть від 500 гривень

До дня народження киянка Діана Скорикова, 34 роки, замовила чоловікові стриптизерку. Знайшла її в Інтернеті.

— Замовлення вона приймає за тиждень наперед, за танець бере передоплату — тисячу гривень, — розповідає Діана. — Це мав бути сюрприз. Я зранку сказала чоловікові, що має зайти моя подруга, тому нехай її пустить у хату. Її звати Віка. Віка вдяглася Зайчиком із журналу "Плейбой". Зверху — шубка. Принесла свій магнітофон, щоб під нього танцювати. Я трохи побоювалася, що після танцю може статися більш близьке спілкування. Але Віка запевнила, що таким не заробляє.

Стриптизерка танцювала 15 хв. У цей час Діана чекала в під"їзді. Піднялася в квартиру, після того як Вікторія вийшла з будинку:

— Чоловік був щасливий. Йому ніколи таких подарунків не робили.

Тепер Діана хоче навчитися стриптизу. Для охочих є курси. Їх проводить Вадим Вученич. Він керує групою "Стрип-данс Україна". До неї входять 60 стриптизерів — чоловіків і жінок.

— Заробляють стриптизом професійні танцюристи, актори. Людині з вулиці складно роздягтися на публіці. Домогосподарки, дівчата приходять у нашу студію, щоб навчитися танцювати для коханого. Чоловіки теж є, але менше, — каже Вадим Вученич, 22 роки. — Для постановки танцю на шесті потрібно не менше восьми занять. Простіші танці ставляться за чотири заняття. Один урок у групі коштує 100 гривень. Індивідуально — 200.

Пік замовлень на дні святого Валентина, Радянської армії та 8 Березня

Професійні стриптизери з групи "Стрип-данс Україна" має не менше п"яти замовлень на тиждень. Іноді — до 30. Пік припав на дні святого Валентина, Радянської армії та 8 Березня.

— Ми виконуємо стриптиз, де попросить клієнт. Можна вдома чи в офісі. Або й на вечірці. Танцівниця може вискочити з торту. Або ж влаштовуємо розіграш: стриптизер приходить під виглядом доставщика піци чи суші. На місці вмикає музику і починає танець із роздяганням. Зі стриптизерами ходять міцні охоронці. У нас лише танці.

За 15 хв. беруть від 600 грн.

— У нас працює стриптизерка під псевдонімом Дарк Енжел. Вона перемогла на всеукраїнському конкурсі стриптизу. На шесті виробляє такі трюки, які не всім гімнасткам до снаги. Має гарне тіло. Титуловані стриптизери беруть до 10 тисяч гривень за виступ, — каже Вученич.

Зараз ви читаєте новину «600 гривень коштує виступ професіональної стриптизерки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути