понеділок, 21 травня 2018 11:59

В Україну повернувся заробітчанин, якого жорстоко побили поляки

В Україну повернувся заробітчанин, якого  жорстоко побили поляки
В Україну повернувся чоловік, якого жорстоко побили в Польщі Фото:encrypted-tbn

52-річного українця, якого жорстоко побили під Варшавою, виписали з лікарні. У супроводі членів родини він виїхав до України.

Чоловіка виписали 20 травня вранці з хірургічного відділення відділу шпиталю міста Пясечно. Туди його перевели у четвер увечері з лікарні МВС Польщі, де зробили операцію. Перед цим його допитали місцеві правоохоронці, пише Укрінформ.

"Син пана Миколи поінформував у понеділок, що вони вже вдома, доїхали добре",- повідомила керівник консульського відділу посольства України у Варшаві Світлана Криса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автобус із українцями потрапив у ДТП в Польщі

Стан здоров'я українця дозволив йому виїхати на Тернопільщину звичайним автотранспортом, а не машиною швидкої допомоги. У консульському відділі чоловікові, його синові та сестрі надали довідку з проханням до прикордонних органів про сприяння у швидкому перетині кордону.

Раніше повідомляли, що група невідомих чоловіків побила трьох українських заробітчан, коли вони вийшли з магазину. Це сталося у селі Глоскув поблизу Варшави.

Нападники накинулися на своїх жертв з бейсбольними битами. Одного з трьох українців агресори дуже сильно побили. Чоловік потрапив до лікарні з проламаним черепом та відкушеним язиком. Під час нападу у нього стався епілептичний напад.

Зараз ви читаєте новину «В Україну повернувся заробітчанин, якого жорстоко побили поляки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1199
Голосування Що змушує вас думати про еміграцію?
  • Низькі заробітки
  • Імпотенція політичної еліти
  • Війна
  • Відсутність перспектив особистого і професійного розвитку
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути