Вівторок, 20 лютого 2007 17:00

Зиму провели горілкою та ікрою

Другій рік поспіль жителі Рівного проводжали зиму в місцевому зоопарку.

На дворі -9°С. Посеред майданчика в зоопарку за торбу з горілкою та ковбасою змагаються дві команди чоловіків. Один гравець наливає спиртне в чарку, другий хутко випиває, третій закушує ковбасою, а четвертий біжить до намету ведучого. На все — хвилина часу.

— Тридцять секунд залишилося! Хто добіг — той вип"є ще раз, — вигукує у мікрофон ведучий Руслан Алексійчук, 33 роки.

32-річний Роман одним махом перехиляє півпляшки горілки, крехкає і тягне руку по другу склянку. Тим часом двоє чоловіків годують публіку палицею копченої ковбаси. У кого більше відкусили — той і переміг.

За головною стравою свята — млинцями — до наметів вишикувалася чимала черга.

— Учора до другої ночі готувала, всю родину до роботи залучила, — 33-річна Олена Моісеєць виймає з мікрохвильовки гарячі млинці з лівером. Поруч помічниця Алла розливає в горнята гарячі чай та каву.

Найдорожчі млинці з ікрою — 9 грн. Із сиром і родзинками та з маком і медом продавали по 3,5 грн.

Зараз ви читаєте новину «Зиму провели горілкою та ікрою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі