вівторок, 17 квітня 2007 07:07

Вова зі Львова закликає земляків не смітити

Цього тижня на львівських телеканалах і радіостанціях почали транслювати ролики за участю 23-річного реп-виконавця Володимира Парфенюка, відомого як Вова зі Львова. Співак закликає жителів міста не смітити на вулицях, поводитися культурно, не вживати алкоголю в громадських місцях.

— Минулої середи записали на студії півхвилинний куплет зі зверненням до львів"ян, — розповідає Вова зі Львова. — Текст мій. Завжди дратуюся, коли бачу, як люди кидають сміття просто під ноги. Тому довго не роздумував і погодився безплатно взяти участь у цьому проекті.

У міському управлінні інформаційної політики та зовнішніх відносин планують записати ролики з іншими знаменитостями.

— Запросимо Віталія Кличка, Василя Вірастюка, Руслану, — каже начальник управління Остап Процик, 30 років. — Уже ведемо переговори з Олегом Скрипкою. Хочемо також, щоб він прочитав казку малюкам одного зі львівських дитсадків.

Володимир Парфенюк нині мешкає в Києві, веде хіт-парад "VovaZiL"vova" на телеканалі "М1". Видав альбом своїх пісень. У Львові живуть його батьки й 11-річний брат Степан. Співак приїздить до рідного міста раз на місяць київським поїздом.

Зараз ви читаєте новину «Вова зі Львова закликає земляків не смітити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути