субота, 06 жовтня 2007 07:07

У центрі Львова з"явився безкоштовний Інтернет

У центрі Львова на площі Міцкевича провайдер "Уарнет" встановив базову станцію бездротового Інтернету. Власники ноутбуків із пристроєм Wi-Fi можуть переглядати сторінки сайтів у радіусі 600 м.

— Нині у Львові триває Міжнародний економічний форум, тому користуватися Інтернетом можна безкоштовно 22 години на добу, — розповідає системний адміністратор "Уарнету" Віталій Жгута. — Але із суботи доступними будуть лише 30 безкоштовних хвилин, решта часу коштуватиме менш ніж чотири гривні за годину.

До кінця тижня "Уарнет" встановить бездротовий Інтернет поблизу Львівської опери, на площі Ринок. Згодом базові станції будуть в аеропорту та на залізничному вокзалі.

— До цього проекту залучатимемо власників готелів, ресторанів, — каже начальник міського управління інформаційної політики Остап Процик, 30 років. — Бо перше, про що запитують ділові люди при поселенні в готель, це чи є у закладі доступ до Інтернету.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Львова з"явився безкоштовний Інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути