субота, 22 вересня 2007 07:06

Юськов зачепив комбайном високовольтний дріт

Комбайнер сільськогосподарського виробничого кооперативу "Діброва" 20-річний Костянтин Юськов із села Дружба Радивилівського району Рівненської області мало не загинув на полі. Його комбайн зачепив дріт високовольтної електролінії. З опіками обличчя, лівих передпліччя, кисті та стегна хлопця госпіталізували до опікового центру обласної клінічної лікарні.

Костянтин Юськов разом із напарником розвертав бурякозбиральний комбайн під високовольтною лінією. Коли почув тріск, ухопився рукою за металеву ручку дверей кабіни. За мить тілом пройшла електрична дуга у 10 тисяч вольт.

— Електродроти проходять на висоті шести метрів від землі, а висота бурякозбирального комбайна — понад п"ять із половиною. Працівники мали би знати, що проїзд техніки під високовольтною лінією заборонено, якщо зазор менше одного метра, — розповідає Андрій Пермяков, 34 роки, менеджер зі зв"язків із громадськістю "Рівнеенерго".

Непритомного Юськова доправили до лікарні. Медики кажуть, що чоловік дивом залишився живим.

— Хлопцеві неймовірно поталанило! Загрози життю вже немає, але він ще не ходить. У нас пробуде принаймні місяць. Сподіваємося, що після пластичних операцій на обличчі слідів опіків майже не залишиться, — зауважує 41-річний Олександр Тимощук, лікар опікового центру обласної клінічної лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Юськов зачепив комбайном високовольтний дріт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути