четвер, 27 вересня 2007 07:05

Студентів зобов"язали прибирати агітки

П"ятнадцятьох студентів затримали працівники львівського комунального підприємства "Адміністративне технічне управління" за розклеювання передвиборних агіток у несанкціонованих місцях.

Порушникам призначили покарання — 28 вересня їх залучать до традиційної толоки з прибирання політичної агітації. Студенти написали розписки, що прийдуть.

— Якщо обдурять, то це буде на їхній совісті, — каже 45-річний директор комунального підприємства Василь Скрипичайко. — До керівників вузів звертатися не будемо, бо студенти запевнили, що клеїли агітки не з комерційних інтересів.

Районні адміністрації Львова власним коштом установили 100 інформаційних щитів для агіток у місцях скупчення людей. Та агітатори розклеюють плакати на електричних стовпах, парканах, фасадах будинків. Міру покарання за несанкціоноване розміщення реклами визначає адміністративна комісія за місцем проживання порушника. Його можуть попередити або оштрафувати на 17 грн.

Першими у недозволених місцях з"явилися агітки блоку НУ-НС, згодом — БЮТ і "Свободи". В обласних осередках цих політичних сил запевнили, що розклеювачі плакатів працюють виключно на громадських засадах.

Зараз ви читаєте новину «Студентів зобов"язали прибирати агітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути