Ексклюзиви
четвер, 19 лютого 2009 18:13

Стриптизерки працюють три вечори на тиждень

Автор: малюнок: Дмитро СКАЖЕНИК
 

"Клубу "Монро" потрібні на роботу стриптизерки". Таке оголошення кілька разів на день звучить у Львові на радіостанції MFM. Вимог до танцівниць не уточнюють. Кореспондентка "ГПУ" зателефонувала за вказаним номером.

Замість гудків звучить фраза "Спортсменка, комсомолка и просто красавица". Слухавку знімає жінка.

— Скільки вам років? Ви вже танцювали? — запитує. — Ні? Приходьте завтра о 21-й під "Мі100" (назва розважального закладу. — "ГПУ"). Мене Крістіна звуть.

Крістіна запізнилася на зустріч на 35 хв. Виглядає на 30 років, невисока, має довге біляве волосся.

— Пішли, — вивчає мене поглядом і веде у бар. Над входом вивіска VIP. — Сідай. Сьогодні ти будеш дивитися, як танцюють дівчатка, — каже.

Умощуємося на низьких шкіряних диванчиках. Крістіна закурює цигарку.

— Ану розстібни курточку, покажи груди, — несподівано каже мені. — Нічого, розмір не головне, — махає рукою. — У кожного клієнта свій смак. Головне — викликати в мужчин сексуальні емоції.

Звучить повільна музика. Стриптизерки виходять на міні-сцену для тренування. Невисока блондинка у стрінгах і прозорому сарафані ходить біля жердини: стрибає на неї, крутиться, розминає ноги. Проходить повз стіну, гладить її руками. Дівчата пояснюють: виглядає, ніби пестить стіну, а насправді так можна витерти спітнілі долоні, щоб краще триматися за жердину.

Наступна білявка — висока, з великим бюстом, широкими стегнами.

— Чесно кажучи, вона затовста, — зазначає Крістіна, — але багатьом подобається.

У зал зайшли перші клієнти — троє чоловіків. Дівчата ховаються у роздягальню. На сцену виходить брюнетка у чорному прозорому пеньюарі.

— Це Ірина, добре танцює, — говорить Крістіна. — За одяг не переживай. Нічого особливого купувати не треба. Трусики — за 15–20 гривень максимум. І зверху щось придумай. Босоніжки на розпродажу на Краківському можна купити. Головне — щоб були на шпильці й неслизькі.

Виходить Оксана. Танцює недовго. Сходить у зал до клієнтів. Лягає на спинку дивана, вигинається. Рукою торкається грудей чоловіка. Він сміється, відмахується — читає меню. Дівчина все одно сідає йому на коліна.

Наступного вечора під дверима бару зустрілися з Іриною. Та розповідає, що танцює тут два місяці.

— Стриптизом заробляю в місяць 400 доларів, удень працюю на іншій роботі. Маю тут своїх клієнтів. Познайомилася з одним — просто дружимо, розмовляємо на різні теми. Дівчата тут міняються — не всім вдається заробити. Професійної підготовки нема. Попробувала один вечір, другий. А на третій раз Крістіна просто випхала мене на сцену — йди танцюй. Було дуже страшно, — зізнається. — Крістіна — колишня стриптизерка. Тепер стала адміністратором клубу і сама набирає дівчат.

Заробляю в місяць 400 доларів

Заходимо до роздягальні. Кімната тісна. Багато одягу, взуття. На дверях — список дівчат, а навпроти їхніх імен — назви дорогих напоїв, об"єм у грамах і ціни в гривнях. Стриптизерки повинні розкрутити клієнта на дорогу випивку. З виручки мають свої 50%.

— Одного разу мій клієнт замовив 200 грамів вина за 720 гривень, — хвалиться Ірина.

Інша частина заробітку танцівниць — гроші, що запихають їм за білизну.

— Але в основному зарплата залежить від того, скільки разів ти сходиш у "приват", — пояснює Крістіна.

— "Приват" — це окрема кімната, куди клієнт запрошує дівчину. Там стриптизерка танцює особисто для клієнта, — додає Ірина й опускає очі.

— А якщо він буде приставати? — питаю.

— У морду — і виходиш. Вони за це не платять, — каже господиня бару.

Дівчата працюють три вечори на тиждень. З десятої до першої-другої години ночі. На вихідні їх можуть замовити на виїзд.

— До неперевірених людей дівчат не відправляю, — запевняє Крістіна.

Одягаю шорти, майку, босоніжки. Виходжу на сцену. Крістіна сідає в залі, курить.

— Давай. Хочу на тебе подивитися. На твою пластику. Пройдися кругом шеста, — каже мені.

Дивлюся у велике дзеркало навпроти сцени і намагаюся рухатися у такт музиці.

— Ти танцюєш. Не танцюй, а працюй стегнами, ногами, — вчить Крістіна і виходить показати мені кілька рухів. Стрибає на жердину, сповзає по ній, прокрутившись. Вигинається. — Чим вище ти вхопишся, тим більше прокрутишся.

 Хапаюся за жердину, не встигаю зробити і півоберту — падаю на підлогу. Забила коліно. Наступні спроби — те саме.

— На сцені головне — любити себе, — каже Крістіна. — Погладь ноги, ну, — вигукує. — Значить так. Ідеш додому. Вибираєш собі диск з улюбленою музикою, під яку ти розслабишся. Ти скована. Потренуйся вдома на ліжку. На підлозі. Можеш перед дзеркалом. Коханий є? Потренуйся перед ним. І на наступну середу приходь.

Зараз ви читаєте новину «Стриптизерки працюють три вечори на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути