четвер, 22 листопада 2007 18:49

Школярі в Тернополі їздитимуть за 50 копійок

Перевізників Тернополя 2005 року міська рада зобов"язала перевозити в автобусах дітей шкільного віку за півціни.

— Договір підписували за попереднього керівництва міськради, — пояснює начальник управління транспорту Тернополя Ігор Мединський, 46 років. — Перевізники пункту про пільгове перевезення школярів не виконували. Та й ми якось пропустили цей аспект.

Тепер до управління надійшло кілька скарг від батьків. Ми передивилися договори й попередили перевізників, щоб вони виконували домовленість на рахунок школярів.

Уже з 26 листопада в кожному автобусі міста повісять наклейку, де буде вказано, що школярі повинні платити за проїзд 50 копійок.

Надавати пільги учням перевізники зобов"язуються за свій кошт. За півціни повинні возити всіх школярів. Незалежно від того, в якому місті вони живуть і навчаються.

Ціна проїзду в міських автобусах Тернополя — 1 грн. По різних маршрутах також курсують 30 соціальних автобусів, проїзд у яких коштує 75 коп. Школярів у них возитимуть за 30 коп. У тролейбусах, де за проїзд треба сплачувати 60 коп., школярів і раніше возили за півціни.

Зараз ви читаєте новину «Школярі в Тернополі їздитимуть за 50 копійок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути