вівторок, 20 березня 2007 17:55

Родина Макух отруїлася побутовим газом

Четверо дорослих і двоє дітей отруїлися побутовим газом у квартирі на вулиці Колеси в центрі Стрия, що на Львівщині.

У неділю ввечері у 39-річного Юрія Макухи та Анни Войтасик, гостював рідний брат Володимир із дружиною Анною Овчинніковою та 6-річною донькою Іриною. У господарів підростає донька Аліна, 5 років. Дорослі вдарили на сполох, коли дівчатка забилися у конвульсіях.

— Коли лікарі приїхали, господар квартири лежав у кухні непритомний, а решта дорослих почувалися дуже погано, рвали, — розповідає начальник Стрийського райвідділу МНС Віталій Штефан, 30 років. — Медики відчули запах газу. Вони побачили, що на плиті ввімкнуті газові конфорки, а вогню немає.

Усіх потерпілих доправили до реанімації Стрийської лікарні. Діти були у важчому стані. За словами чергового лікаря, сім"я Макухи всю зиму грілася за допомогою газових конфорок і духовки.

— Найімовірніше, що діти бавилися ручками газової плити й увімкнули газ, — додає Віталій Штефан. — Того ж вечора аварійна служба провела в будинку заміри загазованості. На щастя, витоку газу не зафіксували.

Зараз ви читаєте новину «Родина Макух отруїлася побутовим газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути