Ексклюзиви
понеділок, 30 квітня 2007 07:05

Шахрая затримали через дев"ять років

Оперативники Нововолинського міськвідділу міліції на Волині заарештували 50-річного Анатолія Черненка, якого підозрюють у шахрайстві. 9 років він переховувався в Росії від слідства та обдурених клієнтів.

Колишнього підприємця затримали на квартирі його матері. Черненко таємно повернувся до Нововолинська, аби ліквідувати свою приватну фірму. 1997 року він працював директором майстерні з виготовлення надмогильних пам"ятників. За півроку зібрав із клієнтів близько $20 тис., але жодної стели на могилу не віддав.

— Лише в нашому селищі Черненкові заплатили за пам"ятники три тисячі доларів. Я сам віддав 650, — розповідає житель райцентру Іваничі Микола Колодій, 58 років.

1998 року Черненко втік із міста. Слідчі з"ясували, що чоловік надурив близько 20 клієнтів із Нововолинська, Ковеля та сіл Іваничівського району. Проти нього порушили кримінальну справу.

— Підозрюваний повернувся, бо думав, що минув термін давності його злочину. Тепер сяде на лаву підсудних, — каже начальник Нововолинського міськвідділу міліції Анатолій Трофімов, 43 роки.

Черненка замкнули в слідчому ізоляторі. Йому загрожує від 3 до 8 років ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Шахрая затримали через дев"ять років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути