вівторок, 20 травня 2008 07:10

Працівник прокуратури збив двох жінок

Рівнянка Валентина Назарук, 45 років, та її 51-річна подруга Тетяна Бондарчук опинилися в реанімації після наїзду автомобіля. У ніч на понеділок жінок збив водій із Луцька Олександр Синюк, 24 роки. Він нещодавно поновився на посаді у волинській прокуратурі.

Аварія сталася на пішохідному переході вул. Соборної, поблизу міського відділу міліції. Опівночі жінки поверталися додому через парк. Попросили знайомого провести їх до освітленого тротуару.

— Він довів їх до переходу і пішов назад. За кілька секунд почув крик і скрегіт коліс, — розповідає старший інспектор обласного управління ДАІ Інна Березовська. — Обох жінок збив автомобіль "деу".

Водій Олександр Синюк їхав із Києва. Дорогою звернув на вул. Соборну, звідти хотів виїхати на трасу до Луцька. Чоловік налетів на жінок і зупинився.

— Одна жінка пролетіла 25 метрів, інша — 58. На асфальті залишилося дві калюжі крові, — продовжує Березовська. — Водій викликав "швидку".

Валентина Назарук працювала вахтером, а Тетяна Бондарчук  касиром на підприємстві "Об"єднання парків культури та відпочинку". В неділю в парку святкували День пива, тому жінки мали багато роботи.

Зараз ви читаєте новину «Працівник прокуратури збив двох жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути